Sari la conținut

‘WeekEnd Magick’ în Tradiția Regelui Solomon – cursuri și terapii ‘Școala Misterelor’ – în limba română

„Cunoaștere și Aplicare”

* Notă: următorul ‘Week-end Magick” are loc la Constanța, în zilele de 7 și 8 mai 2022. Vă așteptăm la cursuri!

Secțiunea de ‘Întrebări frecvente‘ poate lămuri, de asemenea, unele aspecte practice.

Weekend-ul Magick 1′ este o suită de evenimente – cursuri și terapii – care au loc simultan în mai multe locații în România, și chiar în lume, unde cursurile sunt cele accesorii ale inițierii în ‘Școala Misterelor’.

Weekend Magic - cunoaștere în tradiția Regelui Solomon - ed 3

Cunoașterea și Magia Regelui Solomon s-au transmis peste milenii de la profesor la elev, în cadrul celor 7 Școli de Mistere din lume. 
Modern Mystery School este singura care are permisiunea de a preda public elemente din această cunoaștere.

WeekEnd-ul Magick cuprinde cursuri și terapii ale acestei tradiții, care includ elemente profunde de maximă elevare, rafinament și eficiență.

Cursurile incluse în acest sfârșit de săptămână au structura de mai jos – te rog verifică cu noi despre care este următorul WeekEnd Magick – unde și când –  înainte de a efectua plata. Detalii poți afla în secțiunea de evenimente din acest site.
Ziua 1 – sâmbătă:
– Geometria Sacră 1, 9:30 – 12:30; 97 EUR, link de plată (97 EUR): mpy.ro/ih63idev
– Călătoria Astrală 1, 13- 16; 97 EUR, link de plată (97 EUR): mpy.ro/ih63ieev
– 7 Școli Ale Misterelor, 16:30 – 19; 47 EUR, link de plată (47 EUR): mpy.ro/ih63hhev

Ziua 2 – duminică:
– Intuiție Spirituală, 9 – 12; 47 EUR, link de plată (47 EUR): mpy.ro/ih63ifev
– Meditația Sanctuarului, 12:30 – 15:30; 47 EUR, link de plată (47 EUR): mpy.ro/ih63igev
– Trezirea Sinelui 16 – 19; 97 EUR, link de plată (97 EUR): mpy.ro/ih63ihev

* Stress Rescue – va fi programat ulterior

Terapiile disponibile în acest weekend sunt:
– Life Activation – 1h, 200 EUR
– Full Spirit Activation – 1h, 350 EUR
– Cristaloterapie – 1h, 50 EUR
– Vindecarea aurei – 1h, 50 EUR
– Soul retrieval – 2h, 200 EUR
– Laser healing – 3 ședințe – 3x1h, 150 EUR
– Spark of Life – terapie la distanta – 1h, 150 EUR
– SG 3 – Egyptian Healing – 2h, 125 EUR
– SG 2 bis – Magical Rights – 1h, 100 EUR
– Shamanic Aura Healing – 1h, 100 EUR
– Curățări RM2 – 1h, 150 EUR
* Crystal gridding SG2 – 4 grile – 150 EUR/grila – 1 zi

Cursurile sunt în limba română de @Paul Gabor – Iliescu.

Weekend Magic - cunoaștere în tradiția Regelui Solomon - ed 3Terapiile sunt efectuate de terapeuți inițiați de către Modern Mystery School, în București și în restul locațiilor unde terapeuții se află.
Pentru a afla locațiile, vă rugăm să ne contactați.

Organizarea acestui eveniment / șir de evenimente este făcută de @Roxana – Ioana Gabor – Iliescu, @Paul Gabor – Iliescu și facilitatori locali, sub egida MAI Academy și ROnaștere. „Cunoaștere și Aplicare” este motto-ul ROnaștere.

Pentru detalii, alte întrebări și înscrieri contactați-ne la evenimente@calatoriaspretine.ro sau
+4.0730-188898.

Pentru înscriere vă recomandăm completarea acestui formular on-line: formulare dc înscriere – forms.gle/jhk9DB1PnbAzGFLEA

Plătește aici participarea la toate cursurile din WeekEndul Magice – 347 EUR sau lei la cursul BNR din ziua plății: mpy.ro/ih63iiev

 

Întrebări frecvente

 •  Sunt aceste lucruri legate de Masonerie?
  • Nu! Această cunoaștere provine direct din munca Regelui Solomon, prin lineaj neîntrerupt prin mai mute (7) Școli de Mistere, inițiatice și închise.
 • Este Școala de Mistere o școală de vrăjitori?
  • Nu în înțelesul textual al expresiei
 • Sunt cursurile gratuite?
  • Nu au cum fi. În spatele acestora este un mecanism întreg care le face posibile. Adăugați cunoașterii profesorilor chiria sălii, costul materialelor, timpul celor implicați în organizare, cheltuieli de logistică (transport, cazare, masă, materiale) și veți ști de ce nu este posibil.
   Totuși, tinerii între 14 și 18 ani au oarecare înlesniri, la fel cei care vin la ‘audit’ / ‘reseat’ (adică au făcut deja cursul și vor să-l mai audieze odată). Cei din urmă plătesc între o treime și două treimi din prețul cursului.
 • Ce deosebește aceste cursuri de toate celelalte de pe piață?
  • Cunoașterea în tradiția Regelui Solomon transmisă prin canalele ‘Modern Mystery School’ este autentică, testată de timp și făcută din spațiul adevărului, luminii și integrității. Dă instrumente de o valoare inestimabilă, instrumente concrete, universale, aplicabile oricând.
 • Investiția  (prețul) cursului pare mare
  • Perspectiva mea (PGI) este că putem vorbi de o investiție când decidem să parcurgem un curs de cusut sau de masaj. Aici este vorba, deseori, de diferența între viață și moarte. Aici primiți elemente practice, profunde, extrem de elevate, extrem de practice, care literamente vă pot schimba viața, odată de ce practicați. De aici deviza „Cunoaștere și Practică”
 • Este cursul OnLine?
  • Nu! Aceste 7 cursuri conțin o mare măsură de muncă energetică, amplă, și predarea se face într-un mediu pregătit în prealabil, iar cele predate au și ele elemente care fac ca versiunile OnLine să nu fie o opțiune.
 • Care este vârsta minimă pentru cursuri?
  • Am cunoscut copii care la 11 ani au parcurs o parte din aceste cursuri: Geometrie Sacră, Cele 7 Școli ale misterelor, Intuiție Spirituală
 • Care este vârsta maximă pentru participarea la aceste cursuri?
  • Nu există așa ceva. Maximul vârstei este undeva peste 80 de ani!!
 •  Este necesară o pregătire prealabilă? Alte cursuri pregătitoare?
  • Nu. Aceste cursuri sunt de ‘Audiență Generală – AG, orice persoană majoră și fără diagnostic psihiatric poate parcurge aceste cursuri. Unele – Geometrie Sacră, Călătorii Astrale – sunt necesare pentru parcursul de creștere personală post inițiere.
 • Este necesară o pregătire formală prealabilă? Universitate, limbi străine, studii de specialitate?
  • Nu. Orice absolvent de liceu sau școală profesională poate parcurge aceste cursuri. Limbi străine: nu. Cursurile sunt ținute în limba română.
 • Reprezintă aceste cursuri o abordare științifică?
  • Da. Un experiment științific este validat de faptul că urmând aceiași pași în aceleași condiții se vor obține aceleași rezultate. Din perspectiva mea am simțit aceste energii și o urmând aceste proceduri am obținut ce știam că trebuie să obținem.
 • Există o diplomă pentru aceste cursuri?
  • Nu. Există experimentarea și metodele concrete cu care cursanții pleacă după curs și le pot aplica îndată. Diplome și recunoașteri sunt date la absolvirea unor module și etape avansate a ‘Modern Mystery School’, cum ar fi Inițierea în Școala Misterelor, Healer’s Academy, Teacher’s Academy. Cea mai mare ‘diplomă’ este punerea în practică a cunoașterii dobândite. „Cunoaștere și Aplicare”.

Mergi la începutul paginii

#ronastere #modernmysteryschoolromania #modernmysteryschool #scoalamisterelorromania #lifeactivationromania #lifeactivation #mkx #maicademy #ronastere #geometriesacra #sacredgeometry

Lasă un răspuns