Sari la conținut

Cele 7 direcții

Cele 7 direcții
1. Alimentatia
2. Răsfățul trupului
3. Somatizări
4. Energia ființei
5. Cine sunt eu
6. Unde trăiesc
7. Integrarea

Cele șapte ‘direcții’ reprezintă înțelegerea mea din acest moment (2016), dupa o suma de învățături si experiențe prin care am trecut. M-am folosit pe mine ca și bază de referință. A considerat și experiențe relevante ale maeștrilor și profesorilor mei, precum și a celor din jurul meu. Enumerarea și încadrarea nu este [tooltip tip=”Aceasta este o invitatie spre cautare si aprofundare, pe caile proprii.”]limitativă[/tooltip].
Lucrul în cele 7 direcții este simultan, chiar dacă în momente de timp convențional diferite. Cred că ne putem referi la ele și ca la niște etape. Unele coexistă sau chiar includ pe altele.
Ideea este că existăm și suntem parte dintr-un continuum de tip energetic, care ne leagă, ne unește, de tot,  toți și toate. Dacă primim lucrurile în acest fel nimic nu mai este de neînțeles, nu mai există limite și totul este posibil.
Cred că pentru fiecare dintre noi exista una din direcții care reprezintă și portalul de intrare în această înțelegere cuprinzătoare și întregitoare.
Vă invit să simțiți cele ‘direcții’ și să mergeți cu deschidere și vigilență pe urma lor, și veți afla adevărul Vostru, al fiecăruia.
Enumerarea de mai sus, precum și abordarea mai pe larg din fiecare pagină, reprezintă doar un teaser, o clipită, o provocare spre căutarea și înțelegerea individuală. Despre fiecare pot fi scrise, și au fost scrise biblioteci întregi, de către experți, oameni de știință sau, pur și simplu, inițiați.
Elementele, direcțiile pe care le-am notat sunt înțelegerea mea, și sunt cele care m-au adus pe mine unde sunt acum, și pentru tine pot fi doar un început, o provocare și o invitație.

Explorează!

Paul GABOR – ILIESCU