Sari la conținut

Calatoria / The Journey

Vrei sa nu mai reuseasca sa te ‘enerveze’ nimeni si nimic?
Vrei sa scapi de fobii? De convingerile care te blocheaza? De programarile daunatoare – proprii, induse de altii (parinti, scoala, societate)?
Vrei sa eliberezi blocajele emotionale cauzatoare de disfunctii si boli?
Ti-ar placea sa poti dispune de o metoda de ‘management’ al durerii?
Dar sa (re)dobandesti fraiele propriei tale vieti?

2 ani mi-au trebuit pentru a o recunoste pe Brandon ca si maestru, unul din marii maestri spirituali ai lumii.
Iata, pe scurt, cam despre ce este vorba.

Din ce știu eu „Călătoria”/The Journey este singura metoda completă de ‘vindecare’, care adresează intim și profund cauza psiho – somatică al unui aspect deranjant din viața noastră și merge pâna la anularea / echilibrarea lui, de locând in acest fel chackre și energii stagnante: apă, atașamente / fobii, dhd.

Cu vreme in urma o new-york-eză sadea, initiata in multe directii spirituale si dedicata acestora ca si mod de viata, a avut o experienta pe muchia dintre viata si moarte.
A avut o luna pentru a colabora cu fiinta ei astfel incat sa opreasca din evolutie o tumora sau urma sa fie supusa unei operatii grele, riscante, cu recuperare indelungata si cu rezultat incert…

A reusit, si din aceasta experienta a sa a reusit sa cristalizeze niste pasi de abordare, o succesiune de ‘proceduri’ pe care ea le-a urmat, si asta a fost proto-varianta metodei care a luat numele de ‘The Journey’ (‘Calatoria”).

Aceasta metoda, care reuneste elemente si tehnici din multe directii stiintifice, spirituale, a reusit sa faca mult bine celor care i-au acordat incredere si au ‘lucrat’: a vindecat boli, zise incurabile, a adus copii pe lume acolo unde medicina alopata si-a luat mana, a inlaturat fobii sau vicii si multe altele de genul acesta.

Unii ar zice ca prin aceasta metoda fiecare isi poate accesa propria AKASHA si poate re-ordona efectele emotionale ale unor momente relevante, urmand toate efectele de rigoare pana in viata prezenta.

Mai clar, iata cam ce se petrece:

Un șoc emoțional de tip Hamer sau, similar, dar pe lungă durată, un conflict emoțional îndelungat vor provoca, printr-un mecanism extrem de precis, manifestări ale acestor conflicte la nivelul corpului fizic – somatizare.

Adica niște blocaje celulare la nivele documentat argumemtate de dr. Hamer.

Acestea pot fi accesate de oricine, dar mai ales de subiectul în cauză, identificat conflictul emoțional, retrăită conștient situația, întâmplarea care a generat acel blocaj, și, prin anumite tehnici la îndemâna subiectului și terapeutului, șe face deblocarea blocajului initial – cauză a somatizărilor nedorite.

Ai citit cartea?

EXPERIMENTEAZA SI TU!

Cere informatii suplimentare sau programeaza-te:

  Cere mai multe detalii sau o programare pentru un proces 'Calatoria'
  1. Nume (obligatoriu)

  2. Numar de telefon (obligatoriu)

  3. eMail

  4. Subiect

  5. Mesaj

  6. [recaptcha id:cf7s-recaptcha class:cf7s-recaptcha]

  Te felicit pentru deschiderea si decizia de a experimenta beneficiile metodei 'Calatoria'!

  Adrese web legate de ‘Calatoria’:

  Afla despre:

  Seminarul Journey Intensive – Bucuresti, 29 septembrie – 1 octombrie
  The Journey Romania
  The Journey International
  Pagina Wikiepedia a lui Brandon Bays: en.wikipedia.org/wiki/Brandon_Bays

  Lasă un răspuns