Sari la conținut

Direcția a patra: Energia ființei

[Draft vesnic]

Corpul nostru nu ‘se termina unde se vede’.

El este, precum ceapa, globul pamantesc sau atomul, format din multe parti si straturi. Exista bibliografie pentru aceasta. Ideea ca este ca, singuri sau asistati, putem face asupra corpului nostru reglări și optimizări energetice pe chackre si nadis-uri (puncte cheie si trasee / căi energetice); lucrul cu bio-energie cu practici tip ReiKi, PranaNadi, altele.
Pe mine, de exemplu, m-a ‘desfundat’, ca sa zic asa, Ioan Cretu din Constanta, on hur har si daruire. La una din intalniri m-a scanat cu ochi patrunzatori care uita in tine, nu ‘la tine’, si-mi zice: „… si te doare capul!”. M-am uitat la el, asa, mai de sus, impasibil. Si el continua: sau o sa te doara. Vad ceva dereglari in zona capului. Eu… nimic! Ce n-avea de unde sa stie, si nici eu nu I-am spus atunci, e ca ma durea capul (se intampla rarisim) de abia stateam in picioare…

Pe scurt, printre multele functii ale chakrelor, doua sunt de baza: regleaza organele din zona lor si au cel putin o functie principala in functionarea organismului (sexualitate, comunicare etc.).

Legat de nadis-uri, daca acestea nu functioneaza bine, ca si in cazul oricarui flux, mai ales al substantelor sau informatiilor in interiorul organismului, exista efecte la nivel fizic. Si nadis-urile pot fi curatate si reactivate – singuri, prin intentie, sau asistati. Doar ca, pentru a avea vreun efect, TREBUIE SA FACEM NOI PENTRU NOI CATE CEVA, ideea de a astepta sa faca ‘altii’ (fiinte, medicamente etc) pentru noi nu este una de succes.

Curatarea si ingrijirea aurei, are, de asemenea, o importanta foarte mare.

Aici m-as referi si la importanta taierii legaturilor cu alte finite sau situatii. Prin intentie.

UNDE MERG ATENTIA SI INTENTIA, ACOLO ESTE DIRECTIONATA ENERGIA.

 

In secventa video de mai jos se va vedea cum un grup de terapeuti vindeca o tumoare in cateva minute prin constienta, credinta, intentie si prezenta in prezent.

Intentia lor este de a-l vedea pe pacient ‘DEJA VINDECAT’. Puteti porni subtitrarea si alege limba romana.

[iframe src=”https://www.youtube.com/embed/VLPahLakP_Q?cc_lang_pref=ro&hl=ro&cc_load_policy=1&rel=0″ width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″]