Sari la conținut

PROVOCARE DETOX TRUP ȘI SUFLET – ÎNTREAGA LUNĂ MAI

PROVOCARE DETOX TRUP ȘI SUFLET – ÎNTREAGA LUNĂ MAI !

● Eviți oglinda, pentru că nu-ți place ce vezi acolo?
● Nu te poți ține de niciun program de viață sănătoasă?
● Stresul te duce mereu seara târziu în fața frigiderului?
● De fiecare dată când vezi un program de fitness, spui că nu ai timp de așa ceva?

AI TOATĂ DREPTATEA DIN LUME!!!

Societatea de astăzi te împinge pe tine pe ultimul loc, deși toată lumea îți promite o viață de vis, fără niciun efort!
În realitate, tot ceea ce cumperi este un carusel de hamster de lux!!!
Dacă vrei să fii mințită în continuare, nu citi mai departe! E Ok! Nu ești singura, așa că pare o normalitate!
Dacă însă vrei să ieși și-n această cursă nesfârșită, inspiră-expiră și citește ce îți propunem până la capăt!
Și da, de fiecare dată când apare gândul: “Aaa, eu nu fac așa ceva; Aaa, mie nu-mi trebuie asta; eu nu pot să fac dans – adu-ți aminte că este doar o programare, menită să te țină în cursa șobolanului!!!
După multe cercetări comportamentale și experiențe reușite, s-a observat că, secretul succesului stă în uniunea a 3 condiții:
1. Decizia fermă, de obicei luată în condiții extreme;
2. Stabilirea unui plan cu obiective clare și realizabile;
3. O echipă care să susțină schimbarea și să te aducă înapoi pe drumul propus, atunci când ești tentată să renunți și cu alte cuvinte să nu renunțe ea la tine, atunci când vrei s-o faci tu!
Asociația Călătoria Spre Tine și MAI Academy, îți propun un program de doar o lună de zile, care să îndeplinească toate cele 3 condiții!!!

ECHIPA care te va ghida pe parcursul acestei luni:

1. Roxana Ioana Gabor Iliescu, expert vindecare emoțională, practician Călătoria și Life Activation, fondator MAI Academy și al metodei Pasul în Adevăr, lucrează de peste 8 ani cu rănile emoționale si traumele femeilor ducându-le către lumină și vindecare.
2. Larisa Oprea, Personal Trainer, cu peste 20 ani experienta, multiplu Campion National la Campionatele de JUDO, posesoarea unui palmares de succes in evaluarea aptitudinii fizice a unui client, intelegerea nevoilor acestuia si apoi dezvoltarea unor rutine practice si realizabile pentru a-si atinge obiectivele.
3. Laura Duduc, absolventă Journey Intensive, gimnastă de performanță, inițiată în tainele lui Isis, inițiată în liniajul Regelui Solomon
4. Dr Catalin Luca, medic primar de medicină generală, cu competență în ramuri ale medicinei alternative (apifitoterapie și ayurveda).
5. Paul Gabor Iliescu, Tehnician Nutritionist si Practician Calatoria. Paul este antreprenorul care a inteles importanta descoperirii de sine si evolutiei, drept pentru care a fost initiat in Analiza Tranzactionala, Vindecare prin Comunicare Constienta, Metoda Silva, ReiKi, PranaNadi, Yumeiho, Feng Shui, Scoala Misterelor.

PROGRAMUL CUPRINDE

• Metoda terapeutica Pasul in Adevar pentru Corp si Emotii sustinuta de Roxana Ioana Gabor Iliescu
• 2 sedinte fitness/saptamana sustinute de trainerul Larisa Oprea
• 1 sedinta stretching/saptamana, sustinuta de Laura Duduc
• Dieta Detox pentru intreaga luna
• 1 consultatie medicala cu Dr Catalin Luca
• 1 luna abonament Club Diamant + 20% reducere la toate programele MAI Academy
• BONUS: 10 sedinte DANS SHAKTI

MARTURII ALE PARTICIPANTILOR

Mariana Zaharia, Chisinau
Bună! Sunt Mariana. Am 41 ani, 25 dintre care sufeream de bulimie și sunt de 2 luni în Programul de Detox Trup și Suflet.  Cel mai mult îmi place că are o abordare holistică: practicăm Terapii emoționale foarte profunde, care mă ajută să sap la rădăcina bulimiei prin mâncatul compulsiv și pe noapte! Am găsit credința care îmi făcea ineficiente antrenamentele și dietele de slăbit foarte drastice, datorită celebrei terapeute Roxana Ioana Gabor Iliescu, nutriționiștilor Cătălin Luca, Elena Oancea și antrenoarei de Fitness Larisa Oprea. Cu ei și participantele, am legat o prietenie strânsă și de încredere, având ajutor și sfaturi oricând mi-e greu! Am slăbit 4 kg, nu mai mănânc compulsiv și pe noapte, mi-am tonifiat musculatura și mi-am tratat scolioza! Mi-am propus să mai scad treptat 4 kg și să mănânc sănătos, făcând sport regulat tot restul vieții!
Loredana Ruscanu, Italia
Buna, când am auzit de programul de detox trup și suflet, am simțit imediat că vreau să fac parte, ceva din mine îmi spunea că e pentru mine. Așa că am acceptat orice provocare și am spus da, ce am descoperit mai apoi a fost un spațiu în care am avut loc să spun ce simt, să îmi dedic timp mie și mai ales să lucrez cu mine. După doua luni de program mă emoționez de fiecare dată când fetele îmi fac complimete despre cum arăt, eu doar căutam acel echilibru în dieta mea. Am descoperit cu surprindere anumite răni care erau adânc ascunse și mai ales faptul că le acopeream mereu cu mâncare. Voi fi mereu recunoscătoare pentru instrumentele primite și mai ales celor care fac parte din program și fără de care nu am reușit până acum. Vreau să menționez totuși că am suferit în trecut de obezitate, și am urmat multe diete de lungul timpului, am ajuns să mă și operez la stomac, și totuși lupta cu kg a rămas, pentru că, după cum spuneam atitudinea și felul în care ne comportăm nu sunt întodeauna conștiente și vin la pachet cu obișnuițe nesănătoase. Recomand acest program celor care vor să se cunoască pe ei înșiși, să învețe să se iubească și să decopere cum să se onoreze ca ființă trăind constient.
Fa-ti CADOU de PAȘTE 1 LUNĂ doar pentru tine! Accepta PROVOCAREA MAI ACADEMY de resetare totala in Programul DETOX TRUP SI SUFLET
Valoarea intregului program: 1547 €
OFERTA SPECIALA valabila pana la 31.04.2021 :  497 €
Plata se poate face accesand acest link https://mpy.ro/ih63crev
Evenimentul are loc online pe Platforma ZOOM, in perioada 05.05.2021- 05.06.2021
Detalii la detoxtrupsisuflet@gmail.com sau la tel +40723655419- Claudia