Sari la conținut

CristaloTerapia – Magia Cristalelor

Cristalele – Prietenii sănătății tale

Dacă te regăsești în vreunul din cazurile de mai jos, cristalele îți pot ameliora sau înlătura aceste situații:

Conflicte, șocuri și tensiuni de ordin emoțional -> Clar, Al treilea ochi
Minte supra – prezentă, dominatoare a emoționalului, persistentă -> Roz, Inima 
Dereglări / dezechilibre ale corpului fizic -> Verde / violet, Plexul solar
Probleme (organe) interne -> Clar, Hara
Bulversare a percepției și a încadrării / orientării în spațiu -> Clar / Roz, Zona Coroanei
Bulversare a percepției și a încadrării / orientării în timp -> Violet 2c, Picioare
Afecte ale purității / limpezimii de minte – gândire -> Clar 4c, Zona Coroanei
Scădere sau lipsă de libidou, poftă de viață, fertilitate / creativitate -> Roșu inferior, Hara (sub buric)
Scădere sau lipsă de împuternicire, prezența în propria viață, asumare -> Clar 3c, Palme / Al treilea ochi

Ce sunt cristalele și cum funcționează acestea?

Cristal verdeCristalele sunt cadouri pe care Mama Pamant le-a daruti daruit omenirii, misiunea lor fiind aceea de a ne ajuta pe noi in imbunatatirea diverselor arii ale vietii noastre: sanatate, ridicarea vibratiei, elibeararea emotiilor negative, imbunatatirea relatiilor, abundenta, etc. Prin focalizarea lor pentru a amplifica sau direcționa energia, se poate pune în armonie trupul și spiritul atata timp cat sunt folosite/programate in acest scop.

Din punct de vedere stiintific, cristalele reprezintă ultimul stadiu al evoluției mineralelor înainte de dezvoltarea lumii vegetale. Formate sub pământ, ele înmagazinează energia a mii de ani, fiind considerate chiar ADN-ul Pământului. Folosite de către oameni încă din 400 î.Hr., cristalele dețin puteri necunocute de cei mai mulți dintre noi.

Inca din vremea civilizatiei stravechi, Atlantida, tehnologia cu cristale era folosita la o scara care depaseste numarul actual al aplicatiilor stiintifice, in domeniul telecomunicatiilor, transporturilor, contactelor interumane si intergalactice, etc. Atlantii s-au concentrat asupra cauzelor subtile ale bolilor si au incercat sa aplice terapii precum cristaloterapie, terapie florala si homopatie pentru a corecta dezechilibrele energetice constatate. Se presupune ca folosirea abuziva a energiei cristalelor a fost una dintre principalele cauze ale scufundarii Atlantidei. Inainte de distrugere insa, se spune ca initiatii au conservat pentru posteritate cunostintele acumulate. Pentru aceasta, au programat o serie de cristale cu informatiile detinute de civilizatia lor si le-au rematerializat in diferite zone de pe Pamant. Cristalele au fost programate sa iasa la suprafata doar atunci cand civilizatia va ajunge la gradul de dezvoltare potrivit pentru ca informatiile inglobate in ele sa poata fi puse in valoare de catre persoane capabile sa-si acordeze mentalul cu vibratiile lor. De atunci, in diferite epoci istorice si in diferite zone de pe Glob, cristalele au fost folosite in mod restrans, informatiile fiind detinute doar de marii initiati si transmise discipolilor prin viu grai.

Structura repetitivă a cristalelor investește în ele o formă de memorie. Această memorie le perminte să stocheze energii. Asta este ceea ce se numește programarea cristalelor. Spre exemplu, poți ține în mână un cristal cuarț cu intenția de a-l umple cu dragostea ta. Cuarțul va păstra energia pe care tu i-o dai, și o va radia în orice mediu în care se află. Cristalele pot reține și energii pozitive și negative, motiv pentru care au nevoie să fie la rândul lor curățate de acele energii

Ce este cristaloterapia și cum funcționează?

Cristaloterapia este benefică atât corpului fizic cât și celui emoțional, spirtiual și mental, prin reglarea centrilor energici și curățarea aurei umane.

Conform fizicii cuantice, materia se formează pe baza energiei. Cu alte cuvinte, sistemele din organismul uman sunt energii care apar în diferite patternuri și intensități. Chiar și gândurile și emoțiile noastre sunt conectate energetic de organismul nostru, având propria lor intensitate energetică. Atunci când toate aceste energii lucrează împreună într-un mod echilibrat, corpul este sănătos, iar noi trăim o stare de bine generală. Însă aceste patternuri sunt câteodată perturbate, iar în aceste cazuri ne confruntăm cu o stare de sănătate mai precară.

Cristaloterapia are ca scop aducerea acestor energii în echilibru prin utilizarea cristalelor menite să absoarbă anumite energii negative din organism. În timpul unei ședințe, terapeutul plasează anumite cristale, cu diferite vibrații energetice, pe corpul clientului, cu scopul de a ajuta corpul să-și regăsească ritmul propriu, favorizând vindecarea organismului. Se identifica blocajele chakrelor si  se lucreaza pentru eliberarea acestora. Durata unei ședințe este e 50-60 de minute.

Cum te poate ajuta Cristaloterapia?

  • Calmarea și eliberarea de stress ( ajuta sa eliberezi gandurile negative )
  • Stimularea unei activități cerebrale armonioase
  • Ameliorarea depresiei și anxietății
  • Stimularea sistemului limfatic
  • Ameliorarea simtomelor fizice ( dureri, etc)
  • Creșterea imunității
  • Eliberarea unor emotii negative care se manifesta deja sau nu pe corpul fizic
  • Armonizarea energiilor feminie si masculine
  • Ridicarea vibratiei – o senzatie de pace si armonie
  • Re-echilibrarea energiilor

bagheta magic wand crystal cristal

%d blogeri au apreciat: