Sari la conținut

Care-i șmecheria cu seminariile de feminitate?

De când am adus cel mai puternic retreat de feminitate, DONNA DIVINA în România, dar mai ales de când am avut curajul să fac eu însămi prezentări și seri dedicate femeilor, am primit sute de întrebări, mai ironice sau mai sincer curioase despre care e ”scopul și durata” acestor întâlniri magice.

DD circles

Așa că voi fi la fel de sinceră ca întotdeauna și DA, recunosc, prima oară când am auzit despre aceste întâlniri uni-sex, am avut reacții nu tocmai ortodoxe. Sau poate tocmai de acolo mi se trage… În fine, aș paria mai mult pe frica instaurată de milenii de propria-mi forță. Am gândit că femeile alea care se mișcau lasciv în filmulețele postate de te miri cine pe te miri unde sunt ori duse ușor cu pluta, ori dezamăgite așa de tare de regnul masculin încât fac vodoo numai să nu mai aibă de a face cu un purtător ilegal de pantaloni..
Prietena mea dragă, sora mea de suflet Alice Năstase Buciuta, a descoperit în timp ce-și redacta lucrarea de doctorat că articolele mele de acum 17-18 ani, deși se doreau a fi avangardiste, erau impregnate de misoginismul epocii.
Am auzit de prea multe ori cum femei orbite de un guru oarecare își părăseau familiile perfecte și plecau în bejanie cu alte femei, la fel de ”păcătoase”, ca să nu cred că măcar nu iese fum fără foc și că prea multe femei la un loc nu pot naște decât invidii și războaie…

Donna Divina sisterhood

Aș putea să-mi găsesc scuze pentru toate gândurile mele dar intenția mea este doar să-ți comunic asta- ” Dacă încă mai crezi că feminitatea e nucleul unei secte periculoase, Am fost în papucii tăi!!!!!” Nu te judec, nu încerc să te schimb și nici nu îți cer să accepți ceea ce sistematic, societatea a pângărit mii de ani. Te invit doar să citești 5 lucruri despre ce este și 5 despre ce nu este un workshop de feminitate. Asta ca să nu crezi că sora ta, care se va întoarce strălucind de la retreat-ul DONNA DIVINA, a fost pe prafuri 4 zile.

Așadar , ce NU este retreat-ul DONNA DIVINA și în general orice workshop autentic de feminitate

1 – Un loc în care se înfierează bărbații și faptele lor
2 – Tabără de femei dezamăgite de bărbați care caută înlocuitor
3 – Loc de practici sexuale ”ciudate și dubioase”
4 – Adunare de femei frustrate și furioase
5- Loc de conversie a preferințelor sexuale

Aș fi putut continua lista cu ce NU este un seminar de feminitate la nesfârșit, atât de multe sunt aberațiile care s-au croșetat din necunoaștere, frică și ignoranță.

Mai bine să vă dau câteva idei despre ce ESTE un workshop de feminitate autentic și DONNA DIVINA în special.

  1. Locul în care energiile feminine sunt descoperite, simțite din plin, acceptate, iubite, folosite la maxim înspre beneficiul suprem al participantelor și a celor din familiile lor ( nu degeaba există testimoniale entuziaste ale partenerilor doamnelor, în care aceștia mulțumesc Graziei pentru minunea petrecută cu iubitele lor!)
  2. Orele sau zilele în care toate barierele cad, orice blocaj iese la suprafață cu blândețe, în ritmul și felul personal al fiecărei femei. Astfel încât trecutul rămâne definitiv în trecutul iar TU ești gata pentru prima zi a noii tale splendide vieți!
  3. Locul în care oglinzile ținute cu fermitate de coordonatoarele programului, femeile-înger-voluntar și celelalte participante sunt pline de compasiune, înțelegere și iubire. Pe românește, nu ai de ce să înflorești sau să cosmetizezi nimic. Orice ai fi simțit, gândit sau făcut tu, e deja loc comun pentru toate. Și dacă e ceva nou, nu șochează pe nimeni. Nimeni nu e judecat, nimeni nu e judecător. Există doar acceptare.
  4. Orele sau zilele în care, prin exerciții pentru trup, minte și suflet descoperi curajul să te privești TU în oglindă exact așa cum ești, să te accepti și să te iubești sincer, ca pe cea mai bună formă a ta în acest moment
  5. Locul în care realizezi că nimic și nimeni nu te mai poate opri să fii fericită, să îți recunoști partenerul ideal fie în cel actual fie în bărbatul pe care îl vei chema în viața ta cât de curând și să vă construiți uniunea ca pe cel mai sfânt templu, pe care nimeni și nimic să nu aibă permisiunea să îl atingă.

Cred că și această listă ar putea continua la nesfârșit. Eu una descopăr în fiecare noua femeie care…se descoperă pe ea însăși în cadrul unui astfel de workshop o noua zeiță, cu valențe, abilități și deschideri noi.
Personal, mi-am început drumul spre feminitate în ziua în care am realizat că sunt dependentă de un anumit gen de relație, de un anumit tip de bărbat, de un anumit tip de comportament. Devastant pentru mine și copilele mele. Cred că ele au fost picătura care a umplut paharul. ”Nu vreau ca ele să sufere cât am suferit eu!!!” am urlat cu disperarea mamei care vedea că, din păcate, istoriile se repetau și eu nu reușeam să le ofer familia perfectă pe care o visasem în copilăria mea.
Evident, am aflat că răspunsul nu stă în comportamentul bărbaților ci al meu, că legea atracției funcționează matematic, fără excepții și că doar eu pot opri acest calvar.
A fost și este încă un drum presărat cu sânge, pentru că orice obicei prost se ”dezinstalează” cu greu și cu durere, dar cu mult mai multe lacrimi de bucurie, de adevăr, de recunoaștere a …Minunii că SUNT, a mirării că nu mi-a spus nimeni până acum ce simplu poate fi de exemplu să ai o conversație sinceră cu partenerul tău, de pe poziție de complementaritate, nu de competiție sau de ”cine controlează pe cine, cine păcălește pe cine”.
Cât de simplu este să îți declari de la început dorințele, aspirațiile, disponibilitățile..și pe măsură ce ele se schimbă să le comunici și să le împreunezi magic cu cele ale partenerului…
Simplu ar fi cu adevărat dacă ne-am crește așa pruncii…dar ca să ajungem acolo hai să facem împreună primii pași, să ne ajutăm reciproc să creștem, să vedem clar când vorbește ego-ul în locul nostru și când sufletul…
Te aștept la seminariile mele, ale noastre, ale celor pe care îi simți vibrând în același ritm cu tine. Prima întâlnire e chiar vineri 27 ianuarie, la ora 18 la Hermitage Urban Spiritual Hub.

Ne vedem apoi la Brașov pe 10 februarie la Casa Jasmine. Tot la ora 18.

Și din nou la București, în cadrul ”Body, Mind & Spirit”, duminică 19 februarie la ora 10.30.

Te aștept și la cel mai puternic retreat de feminitate pe care l-am experimentat până acum, DONNA DIVINA. Anul acesta va avea loc în România între 22 și 26 martie și va avea un preț special față de restul Europei.
Toate informațiile despre evenimentele spirituale promovate sau sprijinite de noi le găsești pe www.calatoriaspretine.ro sau pe pagina de Facebook Calatoriaspretine
Să ne vedem sănătoase, la trup, minte și suflet!!!

Comments

comments