Tainele Regelui Solomon

Data: 27 februarie 2020
Orele:

  • sesiune normală:16-18
  • sesiune VIP: 16- 19

Locația: București

Ce este o Școală de Mistere?

O Școală de Mistere este un grup de oameni  inițiați care se dedică păstrării, protejării și perpetuării învățăturilor despre ființa umană și evoluția ei prin spiritualitate.

5234

Până de curând, învățăturile Școlii de Mistere au fost ținute sub cheie în instituțiile respective, însă aceste învățături sunt de fapt calea pentru o viață luminată și împuternicită. Pe vremuri doar cei aleși erau inițiați. Astăzi, Initierea este oferită celor care vor să o primească. Acum, chiar în țara ta!

Aristotel, Pitagora, Leonardo da Vinci, Einstein, Maria Magdalena și Iisus sunt doar câțiva dintre păstrătorii tainelor adunate de Regele Solomon și primite de omenire pentru evoluție.

Ești gata sa faci următorul pas în evoluția ta? Ești gata să îmbrătișezi divinitatea în planul fizic?

Te invităm pe data de 27 februarie începând cu ora 16 într-o magică călătorie a vechilor învățături ale Regelui Solomon.

În cadrul secțiunii VIP, parțicipanții vor beneficia de o sesiune de vindecare energetică extrem de puternică, Ensophic Healing. În cadrul acestei sesiuni vor fi aliniate coordonatele spirituale cu cele materiale pentru a aduce abundență pe toate planurile vieții tale.

Școala Misterelor a fost puntea de legatură

Pentru mine, Școala Misterelor a fost puntea de legatură între " eu nu pot, eu nu vreau, eu nu am, de ce eu??" și "eu sunt creatorul propriei mele vieți." Simt prin fiecare celulă cum toate blocajele care mă împiedicau să fac pași înainte s-au dizolvat." (Evelina, studenta la drept, București)

Am primit aceste instrumente

Mi s-a deschis o "lume tainica nestiuta de mine", am primit aceste instrumente pe care sa le folosesc pentru a ma proteja pe mine si pe cei dragi inimii mele! (Cristina, medic stomatolog, Viena)

Școala misterelor a fost ca o încununare a călătoriei spre mine

Școala misterelor a fost ca o încununare a călătoriei spre mine. Am participat la multe evenimente de descoperire a Sinelui, dar mai lipsea ceva...Și acel “ceva” a fost Școala misterelor, a fost parcă ultima piesa din puzzle. Astăzi mă simt din nou bine în pielea mea, mi-am reamintit cine sunt și automat, relațiile cu cei dragi, cu familia și în primul rând cu fiica mea sunt ... așa cum visam. Sunt din ce în ce mai des fericită. (Raluca Dumitru, medic stomatolog, Pitesti)

Școala Misterelor retrezește această cunoaștere și înțelegere

Abia ajungând la “Școala Misterelor”, la învățătura Regelui Solomon, am înțeles de ce am continuat să tot caut în ultimii douăzeci de ani, trecând prin diferite școli spirituale, mergând mereu mai departe, simțind mereu că mai e CEVA de care am nevoie pentru reîntregire.Dacă ai deja mentalitatea de Co-creator, Școala Misterelor e sursa instrumentelor de care ai nevoie pentru a o pune în practică. Dacă nu o ai încă, Școala Misterelor te va ajuta să ți-o reamintești. Pentru că fiecare dintre noi o avem în ADN-ul nostru. Cum fiecare dintre noi avem deja în noi cunoașterea sensului profund al Universului, al Vieții, al Omului și destinului lui doar că am uitat. Școala Misterelor retrezește această cunoaștere și înțelegere, punându-ne la dispoziție instrumente pentru manifestarea lor conștientă în viața de zi cu zi. Cine ești cu adevărat, De unde vii și încotro te îndrepți, De ce ai venit în această viață, Cum îți poți aduce contribuția la Evoluția Planetei - sunt doar o parte din intrebarile la care Școala Misterelor îți va răspunde. (Aura, Ethical Business Consultant, Coach, Trainer, Sibiu)

am simțit energia și puterea pe care o am și acum știu să o folosesc

Mi-am reamintit cunostintele pe care le aveam în mine... am simțit energia și puterea pe care o am și acum știu să o folosesc, să o simt fizic. Puterea gândului și a cuvântului acum au o forta de materializare... Cunoștintele si practicile Școlii Misterelor mi-au deschis accesul la formele și energiile care sunt în jurul meu, și ale căror forță nu o valorificam. ( Alina, astrolog, București)

Post a Comment