Ziua nunții este prima zi a restului vieții tale !

 

Există, în lumea reală, tot felul de factori care ne-ar putea împiedica sau îngreuna construirea relației, a căsniciei la care visăm. Acestea sunt rămășițe ale experiențelor anterioare, sugestiile și programările anturajului sau familiei sau chiar somatizarea emoțiilor experimentate în familie, ca și copil.

Vrei sa scapi de programările proprii care te-ar putea împiedica sa ai căsnicia  sau relația visată?
Vrei să eviți programările ‘naționale’ sau de pretutindeni de genul celor care abundă în preajma, și mai ales în ziua nunții?
Vrei să știi să te acordezi cu partenerul / partenera ta astfel încât egregorul vostru să fie indestructibil?
Te cunoști pe tine? …. Îți cunoști partenerul / partenera?

Iată doar câteva dintre întrebările pe care te invităm să ți le pui, și la care te vom ajuta să găsești răspunsuri în cadrul programului ‘Ready! Steady!  MARRY!

Ready! Steady! Marry!

Ready! Steady! Marry!

Știm, ai făcut o listă cu tot ce ai nevoie sau ai visat pentru o nuntă ca în povești! Rochia de mireasă de ‘la soare te poți uita dar la dânsa ba’, cea mai tare locație, cele mai frumoase verighete, program artistic mai ceva ca la Vegas… Bravo!!! Toate astea te vor face probabil popular între invitați și vei avea niște fotografii minunate! Numai bune de arătat nepoților!

Știai, însă, că 80% din cupluri au prima lor ceartă serioasă (cu repercursiuni îndelungate) chiar în ziua nunții?

Ce faci cu restul vieții tale de aici încolo? Cât timp ai dedicat planificării noii vieți ce va începe din momentul cununiei? V-ați pus de accord în toate privințele? De la cum va arăta locuința voastră la cum veți educa pruncii și la cum veți fi împreună sprijin unul pentru celălalt fără să deveniți stavilă?

Iubirea e baza oricărei relații fericite, dar tocmai acum, când e iubirea în floare, e momentul ideal să sădiți semințele copacului vostru. Al familiei voastre. Altfel floarea se ofilește, frustrările se adună și refulează pe te miri unde.

Ai auzit tot felul de povești. Știu că asta nu ți se va întâmpla ție. Tu vei face parte din cei 10% de cupluri căsătorite care rămân împreună fericiți până la adânci bătrâneți. Și asta pentru că vei lucra la asta. Vei construi pe baza iubirii voastre o clădire trainică. Un palat de vis, cu comunicare continua și cu sprijin comun. Fără sacrificii. Doar cu alegeri comune. Și multă comunicare, în totală deschidere.

Ca să poți să faci asta, îți oferim un pachet de 5 sesiuni de training de cuplu în care VOI vă veți clădi viața.

amandoi

Se poate si in doi.

Folosind tehnici NLP, tradiții dacice, celtice, creștine, metoda ”The journey”, exerciții practice și extrem de eficiente testate de noi și mii de alte cupluri determinate să facă din această căsătorie resursa de energie a întregii familii, acest workshop interactiv va deveni principalul instrument de a vă asigura un start sănătos și fericirea în relația voastră.

Traineri – Roxana și Paul Gabor Iliescu

 

Descarca aici fisierul .pdf CST: Flyer Program Ready! Steady! Marry! pre-casatorie 🙂

Comments are closed.