Organizer

Calatoria spre tine

Phone: +40 (732) 922 557

Email: calatoria@calatoriaspretine.ro

Website: https://calatoriaspretine.ro

15

Aug, 19

Scoala Preoteselor prin Isis și Maria Magdalena

  • Sarmizegetusa Regia Costesti, Hunedoara

  • Start : 2019/08/15 07:00
  • End : 2019/08/18 10:00

Mii de ani puterea femeilor a fost ascunsă, subjugată, umilită, batjocorită, pusă sub semnul întunericului, arsă pe rug, luată peste picior, oprimată, blocată.

Când mai ieșea la suprafață în moduri evident nu foarte sănătoase, era folosit acel exemplu pentru a justifica încătușarea și mai zdravănă a lor.

Aproape că am ajuns și noi, femeile să credem că îl avem pe Necuratul în noi, nu? Că trebuie să ne stăpânim emoțiile, merităm să fim puse la punct pentru că altfel cine știe ce am fi în stare să facem…

Ai simțit vreodată că ai în tine puteri care ar putea distruge lumea?

Ei bine, le ai! Ai acel shakti care pune totul în mișcare, acea energie creatoare fără de care Universul ar fi mort. Și da, poate distruge. Știi când? Când o ții suprimată o viață întreagă și apoi o situație te împinge să o scoți la suprafață.

Când shakti iese prima oară la suprafață din frică, umilință, rușine, vinovăție, amenințare cu moartea, da, poate ucide, poate castra, poate blestema, poate distruge viața ta sau a altora.

Dacă însă îți cunoști puterile și înveți să lucrezi cu ele, să le potențezi, să le pui la treabă în cel mai nobil scop, pot salva lumea. În primul rând lumea ta, apoi lumea care te înconjoară.

Putem ajunge la armonia dintre masculin si feminin, la divinul dans dintre Shiva si Shakti, dintre Creator și Forța creatoare, dintre El și Ea.

Ai curajul să faci asta într-un mediu sigur și blând, alături de surorile tale și ghidate eteric de cele mai puternice preotese ce ne sunt astăzi alături- Isis și Maria Magdalena?

Ghizi pământeni vor fi SarahJane și Roxana Mai, ambele plecate din lumea show bizz-ului spre lumea spirituală și apoi cea hollistică, ambele dedicate misiunii de a aduce din nou la suprafață puterile feminine în totală armonie și iubire față de puterile masculine.

Sarah Jane, originară din Australia și în prezent rezidentă… oriunde o poartă misiunea de a trezi conștiința feminină, și-a început calea ca dansatoare. A experimentat prin mișcările corpului conexiunea cu tot ceea ce este.

A urmat intrarea în lumea mass media pentru ca apoi chemarea Zeiței din ea să devină suficient de puternică pentru a i se dedica în întregime.

A devenit soție și mamă, dar asta nu a oprit-o să călătorească peste tot în lume unde surorile ei o cheamă pentru vindecarea pântecului, descătușarea energiei shakti și conectări cu mesajele zeițelor.

Pe Roxana Mai a întâlnit-o la Bali Spirit Festival, alături de comunitatea ei “Femei ca Mine”. A promis atunci că va veni pe pământ românesc pentru a activa energiile locului și astrele au aranjat ca timp ziua Adormirii Maicii Domnului.

Roxana MAi (Roxana Ioana Gabor Iliescu) a făcut în ultimii 6 ani legătura dintre lumea mass media, spiritualitate, suflet, sănătate și trezirea conștinței feminine. Prin emisiunile de la Canal 33 și workshop-urile “Vindecă femeia din Tine”, “Intâlnește Zeița din Tine”, “Vindecare mamă fiică”, “In căutarea extazului pierdut” sau “Vindecare în cuplu” a motivat și condus sute de femei spre cunoașterea de sine și folosirea darurilor primite de la Creator..

Ambele ghide cred în puterea cercurilor de femei, dintr-o perspectivă blândă și inclusivă, în care copiii și partenerii de viață devin liant și susținători de spațiu sacru.

Între 15 și 18 august vor recrea la Sarmisegetuza, pe pământ sacru, Scoala Preoteselor prin ISIS și Maria Magdalena, ce va cuprinde ore de-

– vindecare a pântecului prin dans, cântec și energie shakti
– eliberare a blocajelor de la nivelul pântecului, manifestate prin afectiuni (dureri menstruale, chisturi, fibroame, lipsa de libidou etc)
– dezlegare de blesteme ancestrale și de familie
– exercitii de conectare la propria putere, la propriile daruri
– exercitii de conectare la darurile de grup
– exercitii de manifestare
– explorarea puterilor si darurilor de neam
– iertari și tăieri de legături

Investitia ta pentru acest workshop unic este 350 de euro plătibili în două rate. Achitarea primei rate reprezinta asigurarea locului .

Dacă achiți integral până în data de 7 august beneficiezi de o reducere de 20%.

Cazarea se asigură individual, existând posibilitatea de campare la pensiune.

Pentru detalii și înscriere trimiteti mail la calatoria@calatoriaspretine.ro sau mesaj la nr de telefon +40 (732) 922 557

Comments

comments