Organizer

Calatoria spre tine

Phone: 0732922557

Email: calatoria@calatoriaspretine.ro

Website: http://calatoriaspretine.ro

03

Oct, 19

Activarea Fortei Vitale In Grup

  • Bucuresti

  • Start : 2019/10/03 18:30
  • End : 2019/10/03 21:30

Totul despre Scoala Misterelor-Activarea Fortei Vitale In Grup

3 ore pline, intense și profunde, în care vei beneficia de străvechile taine despre ființa umană și capacitățile ei nelimitate.

O seară în care ești invitat să afli despre tainele predate la Școala Misterelor tuturor inițiaților istoriei, de la Leonardo Da Vinci la Iisus și Maria Magdalena. Iar ca să simți puterea și mai ales motivația pentru care aceste taine sunt acum oferite sufletelor în evoluție, seara se va încheia cu o puternică vindecare energetică de grup.

Cine suntem?
De unde venim?
Incotro ne indreptam?
Toate acestea sunt întrebări care au fost puse de-a lungul veacurilor, deși răspunsurile lor au fost cunoscute doar de puțini oameni.

Astăzi, într-un timp fără prea multe secrete, un timp de transformare pe planeta Pământ și o nevoie profundă de a trezi oamenii ACUM, instrumentele sunt disponibile celor care le cauta.

Vino alături de noi pentru a simți și a accesa puterea Inițierii pentru a știi dacă Școala Misterelor este parte din drumul tău.

După partea teoretică, ne vom cufunda direct într-o puternică ședință de vindecare a grupului Ensofic, combinată cu o baie de sunet pentru restabilirea armoniei și a fluxului în corpul, sufletul, spiritul nostru.

Ghid ne va fi Shani Lehrer, teacher internațional al Școlii Misterelor America de Nord, cea care pregătește Inițiații din peste 10 țări din Europa, Asia și America.

Te așteptăm la o seara memorabilă de conectare a inimilor nostre, atingere a spiritului, reîncadrarea cu cine suntem cu adevarat și reconectarea cu puterea noastra pentru a crea abundență din tot ceea ce este bun și frumos in viața noastră și in viața celor dragi.

Investitie: 99€
Exista prețuri speciale pentru studenții și elevii care își doresc să evolueze și să participe astfel la evoluția Planetei.
[wp_paypal button=”buynow” name=”Activarea Forței Vitale În Grup/2019.10.03″ amount=”99″ target=”_blank”] Inscrierile se fac prin mesaj privat pe pagina de facebook Calatoria spre tine sau la numarul de tel 0732922557(Evelina).

 

Comments

comments