Intrebari – Alison

Alison-

Ai patru copii și o viață plină. Nu au același tată? Cum a fost viața ta înainte și după Donna Divina

Prima mea fiică are un tată diferit de celelalte trei, dar noi trăim acum cu totul ca o familie și el este tată

Si pentru ea .

Înainte de Donna Divina simteam ca trebuie sa caut in exterior pentru răspunsuri, gândindu- ma ca soluția va veni dintr-o sursă mai înțelept a sau de la cineva care știa mai mult , chiar și despre viața mea. După Donna Divina am ajuns la concluzia că sursa este în mine și că sunt intim conectata la înțelepciunea infinita , la dragoste, la sprijin și putere. Am învățat că pot avea încredere în mine, că adevărul este în mine. Donna Divina, de asemenea, mi-a dat o altă resursă foarte prețiosa și ea este Cercul de femei care poate fi o oglindă a adevărului pentru mine, de sprijin și de oferire a multor alte resurse, chiar si cele foarte practice.

Scuza femeilor din România pentru a nu face retrageri ca acest lucru este lipsa de timp și de bani. Atunci este, de asemenea, modul ironic ca oamenii să spuna că seminariile inseamna pierdere de timp, bani și modul de a sacrifica familia pentru nici un motiv . Ce părere ai despre asta?

A fost cu siguranta o provocare și am simțit rezistența de la partenerul meu, care nu a vrut să mă vadă ca plec și care, de asemenea ar fi fost foarte nesigur cu familia, fără prezența mea. Prin asta am realizat că am avut, de asemenea o rezistență în interiorul meu: într-adevăr merită, nu este totul o pierdere de timp, luându-mi timp departe de familia mea? Deci, ceea ce am descoperit a fost ca propria mea rezistență interioară a fost doar reflectată înapoi la mine de către soțul meu.

După primul meu retreat Donna Divina aceasta rezistenta nu mai era acolo, pentru că Retreatul a avut o valoare enormă pentru mine și familia mea și ceea ce a fost de 5 zile pentru ei a fost ca o viață pentru mine în ceea ce privește transformarea. Pe de alta parte, în ceea ce priveste banii, nimeni nu a rămas „infometat” sau a fost „sacrificat” pentru că am investit niște bani în mine. Uneori suntem atat de dramatici in ceea ce priveste problemele cu banii ca pierdem conexiunea cu realitatea.

Iti spun copiii că munca ta te tine departe de ei?

Desigur copiii vor mereu să fiu în jurul lor și sunt tristi cand trebuie să plec. Pe de altă parte, copiii mei au acceptat întotdeauna acest lucru, ei pot vedea că eu plec cu entuziasm și bucurie pentru ceea ce fac, astfel încât acestea nu se întreba dacă într-adevăr merită sau nu. În ceea ce ma priveste pe mine există întotdeauna tristețea in momentul de separare, dar apoi intru în Retreatul Donna Divina Inițierea și eu sunt complet prezent a acolo; Știu că de ele are grijă cineva , așa că eu sunt relaxat a despre asta.

Cu fiica mea adolescentă am niște probleme uneori, pentru că eu nu sunt acolo să o protejez și sa o asigur că totul este în regulă pentru ea, pentru ca uneori, are o relație conflictuală cu tatăl ei, și aceasta mă provoacă sa o las sa plece sis a –I dau încredere în viață. Acest pas presupune că accept că nu poate fi întotdeauna acolo, pentru a o controla, proteja și ca nu ma pot ocupă de toate circumstanțele vieții și de familia mea, ca o cloșcă care este omniprezenta și se ocupă de simplu totul!

Ca femei noi uneori încerca m să ne ridicam la așteptări imposibile față de noi înșine si credem că totul se destramă, dacă nu suntem acolo.

Cum ar putea munca spirituala îmbunătăți viața practică? Cum a fost acest lucru pentru tine?

Nu a functionat pentru mine, deoarece, atunci când am început să merg prin retrageri spirituale (nu dd) am avut așteptări ca atunci cand voi reveni acasă ,voi fi o fi mama perfecta (cum ar fi de basmul Alba ca Zapada): întotdeauna rabdatoare , întotdeauna intelegatoare, întotdeauna gata sa ii ajut pe alții, mereu în contact cu adevărul meu, sentimentele mele, etc, etc Și în momentul în care nu a avut loc aceasta asteptare ,m-am simtit „imperfecta” si asta a provocat mai mult suferinta,din cauza acestor așteptări in care munca spirituala va „repara” totul. Curând am aflat ca nu este nimic de reparat. Acesta a fost, după retragerea Donna Divina cand eu m-am deschis cu adevarat si m-am acceptat pe mine,viata mea asa cum sunt .. Primesc să particip în această viață cu bucurie și recunoștință pentru că totul este divin, chiar părțile de rahat sunt divine. Misterul este întotdeauna acolo și rămân în venerație fata de frumusețea și măreția sa .

Ce este de făcut atunci când simti ca totul este prea mult , atunci când simti ca iti arde creierul?

Uneori, chia arde și presiunea este prea mare și din mine iese doar fumul cu frustrare. Asta se întâmplă. Și, uneori, pot să-l prind în timp și sa –mi gasesc putin spatiu. Spațiul fizic din jurul meu ajuta sa celulele mele sa se relaxeze , ma ajuta sa respir în propriul meu ritm, să ma mut cu fluxul meu. Atunci totul revine intr-un cerc complet ,iar eu sunt iar in centrul lui.

Cum vă gestionați relația cu soțul tău, tinand cont de presiunea practica a patru copii?

Aceasta este o provocare constantă. Găsirea de spațiu și timp în viața noastra pentru a fi împreună, pentru reconectarea. De cele mai multe ori, copiii au prioritate, în termeni de energie și de timp. Soțul meu, apreciaza timpul petrecut impreuna ,doar pentru a fi și de a împărtăși despre viata, doar între noi … poate de a merge pentru o plimbare sau o plimbare cu motocicleta, sau o cina afară. Relația noastră este deschisă în fața copiilor. Ni se pare imposibil să ascundem ceea ce se întâmplă cu adevărat între noi, fie că suntem într-un moment provocator, sau intim. Viața este viață, iar timpul este timp, fie ca e vorba de aspectele practice ale școlii și de muncă, cină, precum și activități care sunt ce sunt, iar noi le trăim ca atare. Împreună apreciem sa traim în prezent și suntem recunoscători că avem o astfel de familie uimitoare.

Post a Comment