Tabara de deslușire a relațiilor

16

Aug, 20

Sarmisegetusa: Tabără De Vindecare A Relațiilor Primordiale, Cu Tine Și Cu Cei Dragi

  • Sarmisegetusa

  • Start : 2020/08/16 08:00
  • End : 2020/08/18 18:00

Calatorie initiatica spre cea mai buna varianta a ta – august 2020, Sarmisegetusa- Pentru tine, Femeie, si pentru familia ta!

Ce inseamna „Tabără de VINDECARE A RELAȚIILOR PRIMORDIALE” si ce treaba are ea cu tine?

14 zile de resetare. De intoarcere la matrita initiala din care am fost proiectati. Cea fara de micile sau marile blocaje si programari autodistructive ce au aparut pe parcurs!

4 module ce reprezinta simbolic viata ta si a omenirii. Copilaria, Adolescenta, Maturitatea si Serenitatea. Cele 4 anotimpuri primordiale. Cele 4 elemente. Cele 4 directii. Cei patru stalpi pe care se bazeaza orice structura stabila.

Poti sa participi la un singur modul? Sigur ca da! La cea care te atrage mai mult.

Merita efortul de a participa la toate cele 4?
Evident ca da. Asta daca iti doresti o armonizare completa la noile energii ale Planetei. Mai ales ca participarea la cele 4 module include 1 seara de cristalo- terapie, 1 seara de curatare energetica, 1 seara de trezire a energiilor Kundalini si 1 sedinta privata de Life Activation.

De unde s-a nascut acest proiect?

Mii de ani puterea femeilor a fost ascunsă, subjugată, umilită, batjocorită, pusă sub semnul întunericului, arsă pe rug, luată peste picior, oprimată, blocată. De catre cei care nu au inteles-o si le-a fost frica de ea. Barbati si femei deopotriva.

Când mai ieșea la suprafață în moduri evident nu foarte sănătoase, era folosit acel exemplu pentru a justifica încătușarea și mai zdravănă a lor.

Aproape că am ajuns și noi, femeile să credem că îl avem pe Necuratul în noi, nu? Că trebuie să ne stăpânim emoțiile, merităm să fim puse la punct pentru că altfel cine știe ce am fi în stare să facem…

Ai simțit vreodată că ai în tine puteri care ar putea distruge lumea?

Ei bine, le ai! Ai acel shakti care pune totul în mișcare, acea energie creatoare fără de care Universul ar fi mort. Și da, poate distruge. Știi când? Când o ții suprimată o viață întreagă și apoi o situație te împinge să o scoți la suprafață.

Când shakti iese prima oară la suprafață din frică, umilință, rușine, vinovăție, amenințare cu moartea, da, poate ucide, poate castra, poate blestema, poate distruge viața ta sau a altora.

Dacă însă îți cunoști puterile și înveți să lucrezi cu ele, să le potențezi, să le pui la treabă în cel mai nobil scop, pot salva lumea. În primul rând lumea ta, apoi lumea care te înconjoară. Copii, parteneri, prieteni.

Putem ajunge la armonia dintre masculin si feminin, la divinul dans dintre Shiva si Shakti, dintre Creator și Forța creatoare, dintre El și Ea. Si acest dans a fost trunchiat si adus de la vals la tango, de la plutire la razboi continuu si epuizant pentru ambele parti.

Dar, daca lucrurile s-au degradat, inseamna ca au fost candva perfecte, nu?

Daca Dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea sa inseamna ca am gresit drumul la un moment dat. Si ca intorcandu-ne la momentul zero vom avea sansa sa rescriem povestea din perspectiva Armoniei, a Pacii si a relatiei Win- Win!

Ai curajul să faci asta într-un mediu sigur și blând, alaturi de alte femei cu intentie de vindecare la fel de puternica ca a ta, alaturi sau nu de partenerul si copii tai?

Ti-ar placea sa iti poti rescrie viata ghidata de traineri ce au toate instrumentele si sprijinul de mai sus sa te ajute?

Ti-ar placea sa stii mereu ce ai de facut si sa ai si forta vitala sa o faci?

Atunci alege sa fii cu noi intreaga perioada. Daca insa tot ce poti acum este un pas, nu mai astepta. Inscrie-te! Si apoi lasa Universul sa aranjeze restul (deplasarea, programul celor dragi, acordul lor). Tu doar fa primul pas. Suna-ne!

Program si cost –

[5-8 august]- Formarea si vindecare Arhetipurilor (copilaria)
In perioada 0-12 ani se formeaza personalitatea ce ne va dirija din umbra toata viata. Din perspectiva celor 9 modele de psihic uman existente, fiecare dintre noi „imbracam” in copilarie o haina ce ni se pare atunci singura posibila, ce, in functie de conjuncturi si intelepciune, poate deveni mai stramta sau mai lejera. Mai sanatoasa sau mai toxica. De indata ce identificam si acceptam haina aleasa, putem sa alegem constient varianta lejera si sa acceptam variantele celor din jur.

In aceste 4 zile vom lucra cu copilul nostru interior si, prin joaca, vom intelege oamenii din jurul nostru, comportamentul lor si intreg Universul la nivel de constiinta Superioara.

Suplimentar, va exista o seara de cristalo terapie, pentru cei care vor sa curete profund straturile eterice.

Beneficiile celor 4 zile? Relaxare fata de situatiile necunoscute, vindecarea atacurilor de panica, depasirea unor blocaje si fobii din copilarie

[8-11 august] – Armonizarea Conflictelor (Adolescenta)
Adolescenta este perioada prieteniilor dar si a conflictelor majore. Orice corijenta pare sfarsitul lumii, orice cuvant spus la nervi de colega de banca sau cel care iti face inima sa bata mai repede se percepe ca o condamnare in Abisul Vesnic.
Este perioada in care se formeaza polaritatea dintre masculin si feminin dar si marcarea teritoriului fata de persoanele asemeni tie.
Orice credinta si promisiune facuta atunci continua sa ruleze fericita si astazi, chiar daca astazi nu doar ca nu mai ai nevoie de ele ci te incurca groaznic.
Relatia de atunci cu parintii iti determina relatia de acum cu copiii sau subalternii.

Vestea buna este ca, prin tehnici de curatare energetica, psiho drama, Calatoria si Pasul in Adevar, toate programarile adanc inradacinate in pantec de tine sau stramoasele tale se pot curata si astfel planta tot ce ai nevoie pentru relatii armonioase.

Suplimentar, programul ofera o seara de curatare energetica a pantecului (pentru partener, a cordonului ombilical).

Beneficii- relaxarea conflictelor din viata ta, eliberare a blocajelor de la nivelul pântecului, manifestate prin afectiuni (dureri menstruale, chisturi, fibroame, lipsa de libidou etc)

[11-14 august] – Abundenta prin Dansul armonios dintre feminin si masculin (Maturitatea)

Responsabilitatea perioadei de maturitate ar trebui sa aduca capacitatea de manifestare fara efort a abundentei pe toate planurile. Regasirea intregului prin uniunea Yin- Yang ar trebui sa fie sarbatoarea absoluta a transpunerii celor invatate in viata reala, in material, in viata de zi cu zi- familia armonioasa, copii, planuri implinite, fericire.
In realitate, daca la radacina sunt programe virusate, calculatorul da erori. De aici cupluri nefericite, viata sexuala neimplinita de ambele parti, divorturi, avorturi, copii abandonati.

Abordarea acestor 4 zile va fi in polaritate Yin- Yang, cu exercitii de respiratie, eliberare, tantra, multe ore petrecute in natura, fata in fata cu oglinda ta.

Partenerii de viata sunt invitati si bineveniti, dar putem lucra eficient si in lipsa lor.

Suplimentar programul va contine o seara de echilibrare a energiilor yin-yang personalizat.

Beneficii- exercitii si ritualuri de facut zilnic pentru construirea si mentinerea unei vieti de cuplu fericite.
dezlegare de blesteme facute si mostenite pe neam

[15 august] – Ceremonia de absolvire a cursului de Facilitator MAI Academy

Zi dedicata terapiei Life Activation, metoda ancestrala de re aprindere a fortei vitale si amintire la nivel de ADN a misiunii tale

[16-18 august] – Chemarea Strabunilor (Serenitatea)

Perioada de senectute este ca ziua a 7-a a Creatiei. Te odihnesti, vezi ce ai facut bine, ce ai fi putut face si mai bine, impartasesti asta celor mai tineri.
Tu esti din ce in ce mai aproape de starea initiala, doar imbogatita cu atatea experiente!
Cum ar fi sa poti sa asculti toate intelepciunile strabunilor tai? Dar ale Pamantului? Sau ale Cerului?

Vom face asta prin exercitii de conectare extrem de puternice si ne vom deschide sa primim daruri atat de la strabuni cat si de la urmasi!

Programul se va incheia cu un ritual de conectare cu fortele ce au ghidat preotii si preotesele dacice si i-au facut sa fie acea oaza de intelepciune din Carpati citata de istorici si ravnita de cei care au crezut ca infrangandu-ne vor cuceri si sufletul nostru.

Beneficii- vei avea un set de exercitii si instrumente care sa te tina mereu in starea de echilibru fata de tot ceea ce se petrece in jurul tau.

Metoda de lucru se numeste Pasul in adevăr si presupune:
– exercitii de eliberare emoțională (Calatoria & Psihodramă)
– eliberare a blocajelor de la nivelul pântecului, manifestate prin afectiuni (dureri menstruale, chisturi, fibroame, lipsa de libidou etc)
– dezlegare de blesteme ancestrale și de familie
– exercitii de conectare la propria putere, la propriile daruri
– exercitii de conectare la darurile de grup
– exercitii de manifestare
– explorarea puterilor si darurilor de neam
– iertari și tăieri de legături

Ghizi pământeni vor fi
Roxana Ioana MAI (Roxana Ioana Gabor Iliescu) care a făcut în ultimii 8 ani legătura dintre lumea mass media, spiritualitate, suflet, sănătate și trezirea conștinței feminine. Prin emisiunile de la Canal 33 și workshop-urile “Vindecă femeia din Tine”, “Intâlnește Zeița din Tine”, “Vindecare mamă fiică”, “In căutarea extazului pierdut” sau “Vindecare în cuplu” a motivat și condus sute de femei spre cunoașterea de sine și folosirea darurilor primite de la Creator.

Este practician Calatoria, Prananadi, Yumeiho, Life Activation, Max Meditation, cristalo-terapeut, fondator al metodei – Pasul in Adevar, Soul Language. De asemenea, este co-fondator al Asociatiei Calatoria Spre Tine, MAI Academy si MAI Vision PR.

Misiunea ei este aceea de a trezi constinta feminina la ceea ce este menita sa faca.

Dr. Cătălin Luca
La 17 ani a început să studieze plantele, la 18 ani medicina chineză, agricultura și homeopatie, la 20 ani medicina ayurvedică.
A absolvit facultatea de fizică-chimie, apoi facultatea de medicină la Iași, a facut cursuri de ci qong, yoga, carate, etc. A fost în India pentru a studia anumite ramuri speciale ale ayurvedei, acea ayurveda mai puțin cunoscută care are eficiență maximă. Ayurveda a devenit un mod de viață pentru dr. Luca.
Încă din adolescență a început studiul plantelor si a modului in care functioneaza corpul uman pe toate cele 3 planuri: fizic, mental si emotional. Astăzi inspiră viețile a mii de persoane prin stilul său de viață dar și prin secretele și cunostintele acumulate de-a lungul timpului pe care le dăruiește cu inima deschisă în cadrul prelegerilor și conferințelor pe care le susține.

Dr Deva Dwabha
Doctor, Lider Spiritual International
Absolventa a facultatii UCLA, studiind psihologia personala, Deva a petrecut 13 ani in Ashram, practicand zilnic meditatia, care a devenit un stil de viata, invatand direct de la Maestrul Osho. Cunoasterea de sine, si puterea pe care a gasit-o in interior, aveau sa fie sursa a numeroase proiecte precum “Proiectul pentru reabilitarea femeilor si copiilor din India”. Deva este responsabila de evolutia si educatia a 1.000 de copii, a caror viata ar fi fost cu totul alta, daca nu ar fi intalnit-o (trafic, abuzati, fortati sa munceasca). Sufletele de copii pe care Deva i-a avut sub protectie sunt acum: doctori, ingineri, profesori, piloti, avocati, oameni de afaceri de succes si instructori de yoga. Deva a petrecut ultimii 36 de ani lucrand cu ea insasi. A
transmis mai departe invataturile si tehnicile de vindecare, la nivel mondial, folosind invataturile si cunoasterea pe
care a deprins-o din “Eliberarea Umbrelor in Lumina”, o tehnica minunata deprinsa de la un mare Maestru Luminat.

Msc Paul Gabor Iliescu
Paul este antreprenorul care a inteles importanta descoperirii de sine si evolutiei, drept pentru care a fost initiat in Analiza Tranzactionala, Vindecare prin Comunicare Constienta, Metoda Silva, ReiKi, PranaNadi, Yumeiho, Feng Shui, Scoala Misterelor. Este Tehnician Nutritionist si practician ‘Calatoria’.

Realizator al emisiunii ‘Impreuna Pentru Natura’ la Canal 33 si Initiator al grupului ‘ROnastere’, Paul si-a asumat misiunea de a contribui la evolutia oamenilor si s-a dedicat unui alt fel de cautare, cea intreaga, a spiritului, legata concret in lumea in care traim.

Evelina-Daniela Tanasă
Moderator al emisiunii TV „Sanatate trup si suflet”, Trainer & Managing Partner MAI Academy.
La doar 26 de ani, Evelina susține stilul de viață sănătos pe toate cele trei planuri: fizic, mental și emoțional. Misiunea ei este de a participa activ la evoluția speciei umane, în special prin propria evoluție, a celor din jurul ei și în final a întregii societăți. In prezent susține cursuri de vindecare emoțională și regalăsirea puterii interioare în cadrul MAI Academy.

Ghizii eterici vor fi cei chemati sa faciliteze vindecarea și evolutia noastra in mod armonios si divin integrat

Investitie:
Cursurile se pot face atât separat cât și împreună.
• Fiecare curs separat este
350€

serile de vindecare eterică – 50 de euro

procedeul de activare ADN Life Activation – 250 euro

• Dacă dorești să participi la toate cursurile: 950€ – si ai incluse toate cele trei seri de vindecare eterică plus Life Activation
(Valoare totala 1450 euro)

• Daca doresti sa participi la toate cursurile, fara cele 3 seri de vindecare eterica plus Life activation: 750€

Copiii participă gratuit. Partenerii platesc 50 % din cost.

Cazarea și masa se achită separat.

Pentru detalii și înscriere trimiteti mail la calatoria@calatoriaspretine.ro sau mesaj la nr de telefon +40 (732) 922 557 (Evelina)

Comments

comments