Prezentatorii Donna Divina – Ninya

Întrebări- Ninya

Ninya- Ești atât de atât de tânăra. Cum de esti interesata si implicate într-un seminar ca Donna Divina. Femeile ar spune – ce experienta ai tu ca femeie?

Numele meu este Ninya, am 26 de ani, și mi-am urmat mama iubita în crearea acestei mișcări uimitoare numita Donna Divina. Un loc pentru toate femeile, de toate varstele ca să vină împreună și se reconecteze la fluxul lor femin interior, în scopul de a-si trăi viața în armonie. Mulți ar putea spune că sunt tânăra pentru acest lucru, și este adevărat eu sunt tânăra pentru asta … Și totuși, în tanara mea viața , intuiția mea feminină interiora m-a chemat înapoi pentru a ma echilibra de mai multe ori. Și mi-a adus șansa de a ma reconecta la o simpla si naturala ghidare interioara pe care o femeie o are, Donna Divina, pentru ca cat mai multe femei posibil, cu mama mea, sa ma inspire puternic , și întotdeauna îmi oferă spațiul să fac si eu același lucru.

Mama ta a avut o viață de seminarii si cautarea a ei însăși,totusi , tu ca si fiica ei a ei ,sa trăiesti aceeași dramă pe care copiii noștri o traiesc …. Care este beneficiul de a face toate chestiile astea?Privind înapoi la anii tăi de adolescenta , ar fi fost ceva ce mama ta ar fi putut face pentru a ușura toate astea?

Mama mea a fost întotdeauna un cercetător puternic, și a participat la mai multe tipuri diferite de ateliere de dezvoltare personala din întreaga lume. De multe ori ca si copil am fost suficient de norocoasa pentru a merge cu ea, am fost introdusa foarte devreme în lumea „mai mult”, a prezenței divine, de „fericirea în realitatea mea este alegerea mea”, foarte curând am știut că am un incredibil potențial în interior, și am avut întotdeauna posibilitatea de a alege să-l foloseasc sau nu.

Și, desigur, de multe ori în viața mea am ales să nu il foloseasc, și să cad în disperare, în căutare neîncetată a conexiunii. În anii mei de vârstă adolescenta, în curs de dezvoltare într-o femeie tânără, îmi amintesc că voiam atenție în toate modurile posibile, purtând tot felul de masti pentru ca iubirea și admirația sa vina spre mine, jucam pe fata cea petrecareata fata de prietenii mei, pe fată sexy,specială și pasionat a cu iubitul meu și pe fată bună acasa. .. dar , lipsește întotdeauna ceva ..ai mereu frica ca nu porti masca care trebuie si bineanteles,o autojudecarea foarte puternica.

Până când am început să am legătura cu Zeita mea interioara acest lucru nu sa schimbat ..

Adolescenta este un timp foarte individual și sensibil, și sprijinul din partea părinților în acest moment este crucial .. am avut întotdeauna libertatea de a avea propriile mele experiențe, de a ma confrunta cu problemele mele, să ma simt responsabila pentru viața mea și acest lucru mi-a dat forță interioară și încredere în mine. Chiar dacă, uneori, am avut de învățat lecțiile mele pe calea cea grea, nu aș fidevenit femeie dacă nu mi-ar fid at această libertate. Deci, cred că cu cat mai putine critici primiti ca adolescent de la familie cu atat mai bine este, pentru că este timp pentru a merge împotriva lumii și a-ti testa limitele, și de a-ti creea propriile limitele reale .. Dacă știi că ai părinti care te susțin si sunt acolo pentru tine, indiferent de ce, ori de cate ori căuti ajutor, fără sa te judece, cred că acest lucru este cel mai bun support pe care il primesti vreodată.

Ce trebuie să înțeleagă parintii despre copiii lor adolescente? Sau ce trebuie sa faca pentru a avea o comunicare reală? Cum ajuta Donna Divina parintii?

O mamă, prin reconectarea la fluxul ei femin se conectează de asemenea, la dragostea naturală maternă pentru copiii ei, la încrederea pe care o da de a face ceea ce este nevoie pentru a face față la durerea lor și, la aceea îmbrățișarea iubitoare pentru ei să vină și să împărtășească problemele lor. Acest lucru ajută foarte în problemele cu stresul iar mama,iar asta va veni dintr-un loc centrat și plin de iubire. Donna Divina ajută deasemenea pentru că este o întâlnire cu tine, e făcuta să ai timp pentru tine si acest lucru este ceva parintii nu au privilegiul de a lua. În a-ti lua timp pentru auto reconectarea cu forța interioară divină este imediat, iar un părinte conectat desigur acționează într-un mod mai sănătos și echilibrat.

De fiecare dată când mama mea ne lăsa pentru unul dintre ateliere ei, uitandu-se la fata mea trista imi spunea : „Fac acest lucru pentru noi” .. Și, de fapt, acest lucru a fost întotdeauna adevărat, a venit mereu înapoi schimbata , mai fericita și acest fapt influența familia noastră extrem .. Desigur ne era dor de ea , desigur ca a fost greu in momentul în care ea a fost plecata, dar cu siguranta faptul ca a avut grijă de ea, ca nu renunța la ea, m-a facut sa cred în viață, vindecare si transformare .. .

Cum s-a îmbunătățit relatia ta după Donna Divina? Femeile romance se tem sa mearga adânc în starea emoțională, pentru că spunele că si-ar ar putea pierde mintea și familia …De ce tinerele rămân în relații abuzive?

De la prima mea relație mereu m-am uitat la ceva în omul cu care am fost cu, a fost întotdeauna dificil pentru mine sa găsesc pace alături de un barbat. Era ca si cand niciodata nu ma iubea suficient … Și am fost întotdeauna foarte ocupata ca sa –mi dovedesc ca nu era omul potrivit, indiferent de cât de mult încerca el … Dar, în același timp încercând din greu pentru a face relatia să funcționeze oricum .. am simtit de multe ori ca eu dispar în propria mea relația , ca totul era despre a avea grija de noi, în loc de mine .. Senzație de gol, nemulțumit, urât, deconectat.

Donna Divina m-a ajutat să înțeleag că ceea ce cautam cu adevarat, dragoste intima și atenție specială, nu vine cu adevărat de la un barbat , e mai mult o dorință pentru conectarea interioara si abia apoi pentru atenție exterioara. . Deci, acum, exact în acest timp din viața mea, eu sunt în proces de inversare a multor obiceiuri dobandite in multi ani ,de a trai in spatele unei relații, și retragere a propriei mele energii.. Și lasă-mă să-ți spun, ce minuni se intampla .. Partenerul meu uimitor și iubitor devine visul vieții mele , omul pe care l-am cautat mereu, dar care a fost mereu acolo, doar ca eu am fost prea oarba pentru a-l vedea … Deci, aici este secretul; EU sunt cea care are grija de mine , și apoi magia se întâmplă ..

Noi, femeile, sunt atât de condiționte să ii servim și să avem grijă de barbate , și, uneori, chiar și stăm în relații abuzive pentru că ne este prea frică să stam pe cont propriu, și teama de a ne întâlni pe noi este mult prea mare .. Ne e frica mai mult de lumina noastră, decat de întunericul nostru .. Ne este atat de frica de puterea pe care o avem.. Așa că alegem sa fim mici, și sa stam in obiceiuri …

Dar va veni un moment în care vom alege transformarea, si totul se va întâmpla doar, în mod natural și ușor … Donna Divina poate fi alegerea ta de transformare, desigur, după cum știți, nici o transformare nu este ușoara și simpla, dar sigur este o călătorie, care vă va da sentimente și senzații care au fost întotdeauna în tine, care vor ajunge la voi pentru a stii cine esti tu ca femeie și, desigur,va vor readuce inapoi cu o aterizare moale și blânda, oferindu-vă toate instrumentele cu privire la modul de a trăi acest lucru chiar cu familia ta. Frica de a fi pedepsite și abuzate pentru puterea pe care o avem este veche, noua lume este deschisă și iubește puterea noastră, de fapt este nevoie de ea acum; fiecare familie are nevoie de o femeie trezita, fiecare afacere, fiecare școală, fiecare loc …

Cum ai prezenta Donnna Divina a femeilor tin ere? Dar adolescenților ? Ar fi bine pentru ei să vină?

Donna Divina este pentru toate femeile, de îndată ce ele si încep propria călătorie , de la vârsta de adolescent în curs de dezvoltare …

Pentru femei tinere Donna Divina este mai mult ca o aventură în sine, care poate fi destul de infricosatoare la inceput …

De obicei, Donna Divina este foarte atractiva pentru femeile de „varsta mijlocie”, care au avut experiențele lor în viață, și sunt în căutarea a mai mult despre viata .. Și sunt gata să primească mai mult .. Pentru femeile tinere, e atât de mult deja de experimentat ca de multe ori nu există spațiu pentru a ascultarea interioara ..

Si totusi este cel mai bun cadou pentru orice femeie tânără,este sa-si inceapa viata ca o femeie déjà libera…sa-si faca propriile alegeri conectata cu divinul feminine care este…in conectare cu frumusetea ei de femeie.

Deci modul în care am să invit femeile tinere este „ sa se alature in aventura intalnirii cu cine esti tu cu adevarat ca femeie„ cea mai pretioasa initiere in viata de femeie !

Post a Comment