Prezentarea initiatorilor – Ariane

Întrebări- Ariane-

Ai făcut atât de multe seminarii căutarea ta .Crezi că a fost o pierdere de timp? Cum de te-ai decis pentru a crea un alt program?

O, este o întrebare buna! Da, am făcut aproximativ 175 de seminarii în ultimii 30 de ani, în căutarea a cine sunt cu adevărat. Dar nu am fost pe deplin conștienta că „în căutarea mea ” a fost condus „spectacolul”. Trebuia doar sa invat mai multe,sa stiu mai mult, să creasc mai mult, mai mult … studiam , m-am dus la atât de multe seminarii de creștere personală și de formare. Mi-era foame de cunoaștere, pentru a deveni o persoană mai bună. Simteam aceasta foame pentru a-mi imbunatati stima de sine prin postarea de certificari frumoase toate diferite programe de formare, pentru pereti … consilier de sanatatr, Coach, Holistic Operator, Expert în Bio Agricultura, Reiki Practitioner, Journey Practitioner, pentru a numi doar câteva.

Într-o zi, în ciuda tuturor cunoștințelor mele și a experienței mele , am ars , la varsta de 42. Starea mea fizică a fost foarte severea , nu am putut da jos din pat, nu ma puteam mișca, nu putea digera orice produse alimentare și doar a trebuit să fiu cu mine însumi în liniște timp de șase luni întregi. M-am dus la 5 medici diferiti și nu au putut să mă ajute – diagnostic „arde”. În timpul acestor luni lungi am avut o mulțime de timp pentru a fi cu mine însumi. Imediat după aceea, desi eram foarte slabita , m-am dus să o retragere numit a Journey Woman, un program de doar pentru femei. un Retreat creat de femei pentru femei și cu femei. Și în aceste câteva zile, m-am întors la puterea mea, de sănătate și potențial.

Acolo am găsit adevărata mea chemare în viață. De-a lungul drumului, am fost în căutarea femeii din interior. Doar pentru a găsi o „întâmplător”, la primul seminar la care nu am participat pentru a ma îmbunătăți și a primi o certificare. Am realizat la un nivel foarte profund că nu este nimic în neregulă cu mine, nimic rupt, nimic de reparat. Sunt, complete , frumoasa si divina.

Această realizare m-a împins, împreună cu fiica mea Ninya, spre un nou proiect , un nou „Punct de Intalnire ” pentru femei, un „program” cum îl numesc, care nu a existat înainte, Donna Divina retreat de inițiere.

Și pentru a răspunde la întrebarea dvs., eu nu regret ca am făcut toate aceste seminarii, ele m-au adus in momentul in care am devenit libera. Dar cu siguranta doresc să împărtășeasc o comandă rapidă la această bunăstare interioară și libertatea cu colegele mele femei!

Este adevărat ca toate problemele noastre vin din copilărie? de ce avem nevoie pentru a le „zdrobi” pentru ca mai apoi să găsim o modalitate de a ne repara?

Acest lucru este amuzant, eu doar ti-a spus nu este nimic de a stabili în mine sau în oricine! Nu pot spune că declarația dvs. de mai sus este adevărată. În cazul în care nu provin de la problemele noastre? Se pare ca este un „sport” pentru ființele umane să aibă nevoie de probleme, pentru a crea probleme, să fie copleșite de probleme. De fapt, nu sunt atat de multe probleme pe cat am putea crede sau percepe. Viața este simplă și viața este frumoasă. Suntem déjà un întreg și nu există nevoia de a fixa nimic. Dar toate aceste cuvinte rămân doar cuvinte frumoase până când veți avea posibilitatea de a experimenta cu adevarat.

Povesteste-ne putin din copilaria ta . Și când ai realizat că ai o problemă feminina ? Ai avut un soț care te-a umilit, dar ai 2 copii cu el și ai rezistat atâția ani înainte de a-l parasi . Asta e povestea multor femei. De ce ?

Ok, hai să mergem înapoi la copilărie, . Când am fost foarte tanara, am fost conectat la toată viața. Apoi, deja devreme, părinții mei, care au crescut în timpul celui de al doilea război mondial, au adus constiinta războiului în familia noastră. Ei s- au luptat între ei aproape în fiecare zi. Asa ca am primit mesajul că nu sunt suficient de buna, că este vina mea și că eu sunt vinovat a de luptă lor. Așa că am început să ma închid și să ma simt separate a de iubire și de viață. Am început să fi trista si singura. Și au crescut ziduri în jurul meu.

Am realizat la vârsta de 13 ani, ca ceva nu era ceva în neregulă cu mine – ca femeie. Pur și simplu nu ma puteam indragosti . Sau mai bine spus, ma indragosteam , dar, de îndată ce relația devenea reală și băiatul ar fi vrut să mă sărute, o luam la fuga, nu puteam suporta prezența lui. Așa că am rămas fără iubiți, până pe la 16ani (asta a fost dificil, pentru ca eram a tractiva si primeam multe oferte) si apoi m-am „forțat” , cu ajutorul alcoolului în întalnirea celuilalt sex. Am știut că nu a fost bine.

După această relație scurtă la varsta de 18 ani ,m-am întâlnit cu „soțul „meu (nu am căsătoriti oficial, dar am trăit ca soț și soție 12 ani), și am avut doi copii , -si da , a fost o relatie nefericita si abuziva /

Și am fost convinsa că eu am greșit, ca nuam fost destul de buna, ca am fost fără valoare, dependent a de un barbat pentru a supraviețui, nefiind capabila sa ma ocup de mine, și așa mai departe și așa mai departe. De aceea am stat cu el o perioadă lungă de timp și asta e ceea ce se poate vedea întreaga lume … femeile stau în situații nesănătoase. De ce? Simplu, pentru că , ca si femeile ne împărtim 5000 de ani de condiționari restrictive și negative față de sexul feminin. Este timpul acum să ne eliberam de acest trecut (ganditi-va ca doar în 1910 a fost anunțat official de Biserica Catolică că femeile au suflet ).

De multe ori știm solutiile teoretice, dar noi pur și simplu nu le punem în practică. De aceea, oamenii devin sceptici cu seminariile. De ce este Donna Divina diferit?

Retreatul Donna Divina Inițierea este experimental. Este o experiență pe care o traiesti o data in viata ( dar pe care le puteți repeta de câte ori doriți), un proces pe care fiecare femeie ar trebui să aibă privilegiul sa il traiasca. Nu există nici o teorie aici, totul este viață. Transformarea, schimbarea la o viață reconectata la potențialul si puterea feminina , pentru a intalni femeia care ești, se întâmplă chiar aici, în aceste zile, în aceast crec feminin. Nu vorbim despre …. nu ne deplasam în cercuri și pierdem timpul. Doar o experiență directă a cine esti tu ca femeie … viața după retragerea este mai buna.

Asta e ceea ce este.

Ai găzduit seminarul impreuna cu fiica ta. Asta e uimitor. Asta înseamnă că aveți o relație minunată? Asa a fost întotdeauna?

Da, aceasta este unul dintre cele mai mari daruri din viața mea, o relație liberă fiica/ mama. Da, Ninya a fost întotdeauna foarte înțelepta și libera, din ziua în care s-a născut, și un profesor pentru mine, cu înțelepciunea ei străveche. Acest lucru înseamnă din partea mea, ca am avut întotdeauna o relație de înflorire între suflete și nu roluri, din partea ei e un pic diferit, ea avea nevoie sa treaca prin etapele de dezvoltare naturala, fiind copil, adolescenta și tânăra femeie fără ca mamă sa intervina sau sa se opuna. Mă bucur că face acest lucru!

Oamenii se plâng, de asemenea, de prețul ridicat al acestor seminarii. Ei spun că este doar o alta afacere și că lucrurile spirituale ar trebui să coste aproape nimic.

Ei bine, toată lumea trebuie să decidă pentru ea însăși. Mergem la supermarket, cumpăram alimente și să plătim pentru ele.Călătoriem și plătim taxa de avionl sau tren. Mergem la avocat și plătim serviciul său, doctorul de asemenea. Eu nu prea înțeleg de ce liderii de seminar și autorii, experți în domeniul lor, fie că este vorba de spiritual sau de dezvoltare personala, nu ar trebui să primească bani pt serviciile lor. Pentru mine, nu a fost niciodată o problemă și am investit o mulțime de bani în seminarii. De obicei, cu seminariile e la fel cu fiecare alt produs sau serviciu în această lume-mai mare preț mai mare calitate.

Și de ce ar trebui să mergem la cele mai întunecate locuriale noastre în scopul de a găsi pacea?

Aceasta este din nou o întrebare amuzanta. Am auzit o mulțime de oameni glumind despre acest concept. „De ce am nevoie pentru s a vizitez intai iadul si apoi să mearg în cer. Nu, nu vreau să merg acolo „E la fel ca aceasta :”.. Toată lumea vrea să meargă în cer, dar nimeni nu vrea să moară ”

Pentru mine adevărul este simplu- până când voi crede că sunt lipsit de valoare, va exista o teamă adânca în interiorul meu care m-ar expune si pe mine. Dacă nu voi privi aceasta teama în ochi, voi continua sao ignor sau să fug de ea. Deci ,tot acest tipar precum și povestea ca sunt lipsita de valoare, care de fapt este o minciună, continuă să se joace cu ea insasi ,iar eu raman blocata în ea, până în ziua în care curajul de a înfrunta frica … vestea bună este,ca in acel moment este mai mica și doare mai puțin decât daca mergi la dentist … și după aceasta întreg tiparul paraseste conștiința mea și eu nu mai sunt lipsita de valoare.

Deci, sa mergem in „locurile întunecate” din interiorul nostru ne ajuta de fapt sa aducem lumină în ființele noastre. Si apropo, nu e ceva ce se poate face cu mintea . Deci relaxați-vă, aceasta nu se poate întâmpla dacă nu decizi ca vrei să se întâmple !!!

De ce este Donna Divina un retreat in tăcere?

Am ales sa facem Retreatul Donna Divina Inițierea o experienta tăcuta pentru că vrem ca femeile să aibă rezultate imediate, și sa nu piarda energie și timp vorbind sau povestind . Desigur vorbim in timpul retragerii, dar într-un mod care servește starii noastre de bine. Este cea mai bună alegere pe care am putea-o face, este un sprijin in timpul procesului!

Femeile din România nu pot face fata problemelor zilnice – sa aiba destui bani sau timp pentru copiii lor, soții lor si mai ales pentru ele . Cum le-ai convinge că ar putea beneficia de Retreatul Donna Divina?

Oh, femeile din România nu sunt singure in această provocare. N-am întâlnit încă o națiune în care această condiție este diferit. Femeile pur si simplu nu au bani sau timp. Nu e ceva care face parte din istoria noastră. Și în aceste vremuri ocupate în care trăim, nimeni nu are timp cu adevarat , pentru că ne gestionam timpul, ne economisim timpul, facem totul mai repede și mai repede, până când nu ne mai ramane timp deloc.

Și mai presus de toate, femeile nu au timp pentru ele înșiși.

Nu pot convinge o femeie să vină, eu doar pot împărtăși ce am – și am si timp si bani! Pentru că în momentul în care am oprit urmarirea scopului unei viați mai bune” în afara mea , toate lipsurile au dispărut și a grabit abundenta. Si din moment ce pot împărtăși doar ceea ce eu însumi am — Sunt sigura că pot împărtăși o parte din acest lucru și după Donna Divina , ca femeile care participa vor avea cu siguranță mai mult timp și poate chiar mai mulți bani, totul depinde de percepția interioară.

O promisiune ,pot insa face , ca merita sa veniti in cercul femeilor din Retreatul Donna Divina. Nu este nimic la fel de minunat decat sa poti trai viata prin puterea si potentialul feminin.

Post a Comment