Suria – Ritual La Sfârșit De Zi

Uncategorized

La sfârșit de zi avem un scurt protocol de încheiere a zilei, de primire a nopții și de pregătire a zilei care urmează.
Este vorba de a aprecia și a mulțumi trecutului, prezentului și viitorului, să mulțumim pentru ce avem și tot ce vom primi. Durează câteva minute, și, de cele mai multe ori, la sfârșit, Suria doarme deja. Din orice stare de agitație se liniștește după maxim al doilea pas.
Evident, starea este calmă, vocea, ritmul și energia sunt de liniște, de calm.

Mai întâi mulțumim Îngerilor cu o formulă care și-a croit, ca tot acest ritual, drum spre noi în timp.
Vouă, îngeri ai mei (noștri), vă mulțumesc pentru ziua de azi și pentru toate cele de până acum, cu toate experiențele și învățăturile lor!
Vă mulțumesc (mulțumim) pentru această noapte cu un somn lung, lin, adânc, odihnitor, în perfectă siguranță și cu multe vise frumoase! Și învățături!
Și vă mai mulțumesc (mulțumim) pentru ziua de mâine, și toate cele care vor urma, în care voi (vom) primi de la voi ghidare și protecție! Și iubire!

Apou tăiem legăturile:
[Putem cere / invoca ajutor: „Sfinte Mihail, te chem(-ăm) acum și aici și cu sabia ta de foc asistă-mă și ajută-mă să tai (/ asistă-mă la tăierea) toate legăturile care trebuie să fie tăiate!”] Formula nu este fixă. Ceea ce trebuie, totuși, să conțină, este intenția de tăiere a oricărei legături – cordon energetic care ne poate afecta și aducerea noastră în starea de libertate. Aceste legături se formează în urma oricărei interacțiuni cu orice tip de ființă – cu trup sau fără. Cele mai puternice sunt legăturile cu părinții, cu partenerii / partenerele, de actualitate sau ‘foști’.
Existența acestor cordoane energetice (‘legături’) face posibil ca la noi să ajungă energii care nu ne aparțin sau să ne fie luată energia proprie, atâty de necesară nouă. Legăturile care au ca esență iubirea rămân pe loc – ele nu pot fi distruse, și sunt primekle care se refac atunci când este cazul. Toate celelalte pot fi, mai ușor sau mai puțijn ușor, înlăturate.
Formula noastră este:
Acum și aici tai toate legăturile dintre mine și oricine altcineva, legături de oricare, oricând, oriunde și oricum!”
Putem fi și mai specifici: „Legături din planul acesta sau din alte planuri, din timpul acesta sau din alte timpuri, din lumea aceasta sau din alte lumi, din realitatea aceasta sau din alte realități; legături cu oameni, ființe văzute și nevăzute, situații, gânduri, programări, jurăminte, promisiuni – toate legăturile sunt tăiate acum, pentru ca fiecare să fie liber și să se manifeste plenar spre binele său suprem, în mod armonios și divin integrat!
Mulțumesc!

Apoi Suria și Vanessa zic, dacă au chef, ‘Înger, Îngerașul Meu’, apoi eu spun, asistat de ele, ‘Tatăl Nostru”.
După care ne urăm ‘Somn lin!’, ‘Noapte bună!’ și … ‘that concludes our thank-for-the-days and night wellcoming ritual’!

  • Varianta naostra pentru ‘Tatăl Nostru” este cea cu „… pâinea noastră cea spre ființă…” și „… nu ne lăsa să cădem în ispită…”.
  • Varianta Suriei pentru „Înger, Îngerașul Meu” este „… și mă-nvață să fiu bine!…”

Enjoy!

Iată și varianta audio a celor de mai sus:

Comments

comments

Comments are closed.