Sari la conținut

Donna Divina

Donna Divina

Dansul transformarii incepe cu tine!

Transformare in 4 zile intr-un cadru exclusiv feminin

 

Donna Divina (Femeia Divina) este o retragere conceputa de femei, pentru femei si cu femei. Este un loc adanc imbratisat cu dragoste, compasiune si intelegere, pe care doar femeile sint capabile sa-l creeze.

Aceasta munca puternica a imbunatatit vietile a sute de femei in Italia mai ales, dar nu numai, si a avut ca rezultat transformarea vietilor lor intr-o traire fericita si implinita astfel ca au “revenit acasa” in adevarata esenta a vietii lor, pentru totdeauna.

“Donna Divina” este si in Romania acum si putem sa recomandam calduros participarea la acest seminar, o experienta care in care “a fi femeie” te va conduce in locuri demult uitate, reconectand femeia cu adevaratul sau potential.

–––

Aceasta experienta este pentru tine, daca esti o femeie care trece prin provocari ale vietii si/sau care simte lipsa satisfactiei in:

– viata

– munca

– finante

– in familie

– in viata sexuala

– in sanatate

– in increderea de sine

– in relatile intime

– in gasirea locului tau in lume

Donna Divina este o combinatie de cunostinte antice si moderne, amestecate intr-o combinatie divina, rezultatul fiind eliminarea blocajelor mentale, emotionale si fizice ajutind la intoarcerea in centrul esentei feminine, sursa femeii puternice din tine, gata

sa-si exprime formidabilul potential al libertatii depline.

In vietile noastre, zi de zi, sintem permanent provocate si datorita acestor provocari, fara sa ne dam seama, pierdem legatura cu partea noastra feminina care este sursa fortei noastre interioare. Fiind intr-un loc in prezenta exclusiv feminina, o relaxare adinca si totala va fi posibila, astfel ca puterea noastra naturala de regenerare va reusi sa ne conduca “acasa”.

Retragerea Donna Divina este creeata sa ajute toate femeile sa gaseasca esenta adinca a regenerarii si vindecarii pe care unele dintre noi au creazut-o pierduta.

Este o experienta de neuitat care combina tehnici si exercitii holistice din NLP, regenerare energetica, Tantra, vindecare emotionala si celulara, exercitii fizice, tehnici diferite de meditatie si intelepciune antica de la femei profesori spirituali din toata lumea.

Toate astea si mai mult, gratios imbinate de sufletul feminin, pentru o trezire adinca condusa de Ariane, Ninya si stafful lor.

–––

Ariane Schurmann si fiica sa, Ninya, au creat Donna DIvina in Italia, unde au oferit acest proces femeilor din intreaga lume in ultimii ani.

Multe femei au trecut prin acesta puternica experienta, astfel ca au reusit sa sa inteleaga esenta cunoasterii de sine si sa se conecteze cu sacra feminitate interioara in feluri care nu pot fi descrise prin cuvinte.

Ariane, o experimentata seminarista si leaderul grupului, autor al catorva carti despre provocarile vietii, este o femeie puternica si model de urmat, a carei misiune este sa ghideze femeile, pas cu pas, in dansul transformarii, reconectandu-le cu adevaratul potential. In timpul seminarului, Ariane si Ninya vor transmite experientele personale intr-un mod autentic si profund, imbratisat de o relatie liberatoare mama-fiica.

Alatura-te noua in in acest cerc feminin si traieste iubirea si frumuseteaa ceea ce esti!

Gaseste-ti echilibrul si continua sa traiesti in LIBERTATE COMPLETA

–––

Seminarul Donna Divina este tinut in Romania in limba engleza cu traducere in romana ,optional.

Pentru mai multe informatii accesati www.ocean-of-life.it, pagina Arianei.