Sari la conținut

Suria – Ritual La Sfârșit De Zi

La sfârșit de zi avem un scurt ritual de încheiere a zilei, de primire a nopții și de pregătire a zilei care urmează.
Este vorba de a aprecia și a mulțumi creatorului pentru trecut prezent și viitor, în care mulțumim pentru ce avem și tot ce vom primi. Apoi un ritual de tăiere a legăturilor, urmat de ‘Tatăl Nostru’.
Durează câteva minute, și, de cele mai multe ori, la sfârșit, Suria, liniștită, doarme deja. Din orice stare de agitație se liniștește după maxim al doilea pas.
Evident, starea este calmă, intenția, vocea, ritmul și energia sunt de liniște, de calm.

Mai întâi mulțumim Lui Dumnezeu cu o formulă care și-a croit, ca tot acest ritual, drum spre noi în timp. Cel mai bine amândoi cu voce tare, dar dacă Suria e timidă sau adormită, zic eu cu voce tare și ea în gând.
Doamne Dumnezeule Mare, Tată Ceresc, ție-ți mulțumesc pentru ce de la tine primesc, privesc, gândesc, rostesc și trăiesc!
Doamne Dumnezeule Mare, Tată Ceresc, ție îți mulțumesc pentru ziua care a trecut și pentru toate cele de până acum!
Doamne, îți mulțumesc pentru această noapte cu un somn lung, lin, adânc, odihnitor, în perfectă siguranță și cu multe vise frumoase! Și învățături!
Și, Doamne, ție îți mulțumesc pentru ziua de mâine, și toate cele care vor urma, în care primesc de la tine ghidare, protecție și sprijin! Și iubire!

Apoi tăiem legăturile:
[Putem cere / invoca ajutor: „Sfinte Mihail, te chem acum și aici și cu sabia ta de foc ajută-mă să tai toate legăturile care trebuie să fie tăiate!„]
Formula nu-i musai fixă. Ceea ce trebuie, totuși, să conțină, este intenția de tăiere a oricărei legături – cordon energetic care ne poate afecta starea de libertate. Aceste legături se formează în urma oricărei interacțiuni cu orice tip de ființă. Cele mai puternice sunt legăturile cu părinții, cu partenerii / partenerele, de actualitate sau ‘foști’ / ‘foste’. Apoi pot urma cei pe care i-am considerat, în diverse etape, ‘autoritate’ în diverse domenii și contexte. Atenție! Un eveniment, o împrejurare, ca și un gând, are o viață proprie, în sine, devine ființă și, da, poate influența și produce efecte. În plus blocaje emoționale produse în ‘împrejurări’ sunt prezente și se somatizează, cu efecte dintre cele mai diverse.
Existența acestor cordoane energetice (‘legături’) face posibil ca la noi să ajungă energii care nu ne aparțin și nu știm ce să facem cu ele. Doar ne trezim cu emoții și comportamente care nu știm de unde vin. Sau, cumva similar, să ne fie luată energia proprie, atât de necesară nouă. Legăturile care au ca esență iubirea rămân pe loc – ele nu pot fi distruse, și sunt primele care se refac atunci când este cazul. Toate celelalte pot fi, mai ușor sau mai puțin ușor, înlăturate.
Formula noastră este:
Doamne, acum și aici tai toate legăturile dintre mine și oricine altcineva sau orice altceva, legături de oricare, de oricând, de oriunde și de oricum! Toate legăturile sunt tăiate acum!
Legături cu oameni, cu dobitoace, cu ființe văzute și nevăzute, cu trup sau fără trup, cu nume sau fără nume, gânduri (
programări, jurăminte, promisiuni și credințe), lucruri și împrejurări! Toate legăturile sunt tăiate acum!
Putem fi și mai specifici: „Legături din viața asta sau din alte vieți, din planul acesta sau din alte planuri, din timpul acesta sau din alte timpuri, din lumea aceasta sau din alte lumi, din realitatea aceasta sau din alte realități, din dimensiunea aceasta sau din alte dimensiuni, pentru ca fiecare să fie liber și să poate trăi spre binele său suprem, în mod armonios și divin integrat! Toate legăturile sunt tăiate acum!
Mulțumesc!

Observă, în varianta completă, repetarea de trei ori a expresiei ‘…toate legăturile sunt tăiate acum!’.
Apoi Suria și Vanessa zic, dacă au chef, ‘Înger, Îngerașul Meu’, și eu spun, asistat de ele, ‘Tatăl Nostru”.
După care ne urăm ‘Somn lin!’, ‘Noapte bună!’ și … ‘that concludes our thank-for-the-days and night welcoming ritual’!

  • Varianta noastră pentru ‘Tatăl Nostru” este cea cu „… pâinea noastră cea spre ființă…” și „… nu ne lăsa să cădem în ispită…”.
  • Varianta Suriei pentru „Înger, Îngerașul Meu” este „… și mă-nvață să fiu bine!…”

Enjoy!

Cele de mai jos vor fi actualizate periodic.

Iată și o variantă audio a celor de mai sus:

Scurtă meditație de tăiere a legăturilor:

Meditația scurtă de tăiere a legăturilor, pe YouTube:

Comments

comments