Suria – Ritual La Sfârșit De Zi

Uncategorized

La sfârșit de zi avem un scurt protocol de încheiere a zilei, de primire a nopții și de pregătire a zilei care a urmează.
Este vorba de a aprecia și a mulțumi trecutului, prezentului și viitorului, să mulțumim pentru ce avem și tot ce vom primi. Durează câteva minute, și, de cele mai multe ori, la sfârșit, Suria doarme deja. Din orice stare de agitație se liniștește după maxim al doilea pas.
Evident, starea este calmă, vocea, ritmul și energia sunt de liniște, de calm.

Mai întâi mulțumim Îngerilor cu o formulă care și-a croit, ca tot acest ritual, drum spre noi în timp.
“Vouă, îngeri ai mei (noștri), vă mulțumesc pentru ziua de azi, cu toate experiențele și învățăturile ei minunate, si toate cele de până acum!
Vă mulțumesc pentru această noapte cu somn lung, lin, adânc, odihnitor, în perfectă siguranța și cu vise frumoase și învățături!
Și vă mulțumesc pentru ziua de mâine, și toate cele care vor urma, în care voi (vom) primi de la voi ghidare și protecție!”

Apou tăiem legăturile
[Putem cere / invoca ajutor: “Sfinte Mihail, te chem(-ăm) acum și aici și cu sabia ta de foc asistă-mă și ajută-mă să tai (/ asistă-mă la tăierea) legăturile care trebuie să fie tăiate!”] Formula nu este fixă. Ceea ce trebuie, totuși, să conțină, este intenția de tăiere a oricărei legătură – cordon energetic care ne poate afecta și aducerea noastră în starea de libertate. Existența acestor cordoane energetice (‘legături’) face posibil ca la noi să ajungă energii care nu ne aparțin sau să ne fie luată energia proprie, necesară nouă. Legăturile care au ca esență iubirea rămân pe loc – ele nu pot fi distruse. Toate celelalte pot fi, mai ușor sau nu, înlăturate.
Formula noastră este:
“Acum și aici tăiem toate legăturile dintre noi, și dintre fiecare dintre noi și oricine altcineva, legături de oricare, oricând, oriunde și oricum!”
Putem fi și mai specifici: “Legături din planul acesta sau din alte planuri, din timpul acesta sau din alte timpuri, din lumea aceasta sau din alte lumi, legături din realitatea aceasta sau din alte realități; legături cu oameni, ființe nvăzute și nevăzute, situații, gânduri, programări, jurăminte, promisiuni – toate legăturile sunt tăiate acum, pentru ca fiecare să fie liber și să se manifeste plenar spre binele său suprem, în mod armonios și divin integrat!”
“Mulțumesc!”

Apoi Suria și Vanessa zic, dacă au chef, ‘Înger, Îngerașul Meu’, apoi spun, asistat de ele, ‘Tatăl Nostru’.
Apoi ne urăm ‘Somn lin!’, ‘Noapte bună!’ și … ‘that concludes our thank-for-the-days and night wellcoming ritual’.

Comments

comments

Comments are closed.