Suria – Ritual La Sfârșit De Zi

La sfârșit de zi avem un scurt ritual de încheiere a zilei, de primire a nopții și de pregătire a zilei care urmează.
Este vorba de a aprecia și a mulțumi trecutului, prezentului și viitorului, în care mulțumim pentru ce avem și tot ce vom primi. Apoi un ritual de tăiere a legăturilor, urmat de ‘Tatăl Nostru’.
Durează câteva minute, și, de cele mai multe ori, la sfârșit, Suria, liniștită, doarme deja. Din orice stare de agitație se liniștește după maxim al doilea pas.
Evident, starea este calmă, vocea, ritmul și energia sunt de liniște, de calm.

Mai întâi mulțumim Lui Dumnezeu cu o formulă care și-a croit, ca tot acest ritual, drum spre noi în timp. Cel mai bine amândoi cu voce tare, dar dacă Suria e timidă sau adormită, zic eu cu voce tare și ea în gând.
Doamne Dumnezeule Mare, tată ceresc, ție-ți mulțumesc pentru ce mereu primesc, privesc, gândesc și trăiesc!
Doamne Dumnezeule Mare, Tată Ceresc, ție îți mulțumesc pentru ziua care a trecut și pentru toate cele de până acum!
Doamne, îți mulțumesc pentru această noapte cu un somn lung, lin, adânc, odihnitor, în perfectă siguranță și cu multe vise frumoase! Și învățături!
Și Doamne, ție îți mulțumesc pentru ziua de mâine, și toate cele care vor urma, în care primesc de la tine ghidare, protecție și sprijin! Și iubire!

Apoi tăiem legăturile:
[Putem cere / invoca ajutor: “Sfinte Mihail, te chem acum și aici și cu sabia ta de foc ajută-mă să tai toate legăturile care trebuie să fie tăiate!”]
Formula nu este fixă. Ceea ce trebuie, totuși, să conțină, este intenția de tăiere a oricărei legături – cordon energetic care ne poate afecta starea de libertate. Aceste legături se formează în urma oricărei interacțiuni cu orice tip de ființă. Cele mai puternice sunt legăturile cu părinții, cu partenerii / partenerele, de actualitate sau ‘foști’ / ‘foste’. Apoi pot urma cei pe care i-am considerat, în diverse etape, ‘autoritate’ în diverse domenii și contexte.
Existența acestor cordoane energetice (‘legături’) face posibil ca la noi să ajungă energii care nu ne aparțin și nu știm ce să facem cu ele, și să ne fie luată energia proprie, atât de necesară nouă. Legăturile care au ca esență iubirea rămân pe loc – ele nu pot fi distruse, și sunt primele care se refac atunci când este cazul. Toate celelalte pot fi, mai ușor sau mai puțin ușor, înlăturate.
Formula noastră este:
“Doamne, acum și aici tai toate legăturile dintre mine și oricine altcineva, legături de oricare, oricând, oriunde și oricum!”
Putem fi și mai specifici: “Legături din viața asta sau din alte vieți, din planul acesta sau din alte planuri, din timpul acesta sau din alte timpuri, din lumea aceasta sau din alte lumi, din existența aceasta sau din alte existențe, din realitatea aceasta sau din alte realități; legături cu oameni, ființe văzute și nevăzute, cu trup sau fără trup, gânduri, (programări, jurăminte, promisiuni și credințe,) lucruri și împrejurări – toate legăturile sunt tăiate acum, pentru ca fiecare să fie liber și să poate păși spre binele său suprem, în mod armonios și divin integrat!
Mulțumesc!

Apoi Suria și Vanessa zic, dacă au chef, ‘Înger, Îngerașul Meu’, și eu spun, asistat de ele, ‘Tatăl Nostru”.
După care ne urăm ‘Somn lin!’, ‘Noapte bună!’ și … ‘that concludes our thank-for-the-days and night welcoming ritual’!

  • Varianta noastră pentru ‘Tatăl Nostru” este cea cu “… pâinea noastră cea spre ființă…” și “… nu ne lăsa să cădem în ispită…”.
  • Varianta Suriei pentru “Înger, Îngerașul Meu” este “… și mă-nvață să fiu bine!…”

Enjoy!

Iată și o variantă audio a celor de mai sus: