Sari la conținut

‘De la novice la Inițiat’ – cursuri, terapii și Inițiere în tradiția Regelui Solomon

4 – 9 iulie, București – ‘De la novice la Inițiat’ – o săptămână plină de cursuri, terapii și Inițiere în tradiția Regelui Solomon – o săptămână ‘completă’, care te duce de la ‘novice‘ la ‘Inițiat‘ și îți dă un set redutabil de instrumente puternice, practice și eficiente de terapie și evoluție! Acesta este un eveniment internațional, extra-ordinar.

 

Lecția oamenilor în viața pe pământ este să coboare informația din plan Spiritual și să o aplice, să manifeste în plan fizic, în realitatea de zi cu zi. Învață și experimentează folosirea energiei înalte și rafinate din Astral în planul fizic al manifestării și abundenței în săptămâna de evenimente ale Modern Mystery School – în tradiția Regelui Solomon – cursuri, terapii și inițiere – o cale deosebită, extrem de eficientă și verificată în timp spre creștere personală, de accesare a fluxului Universal și de înțelegere și experimentare a conexiunii cu Energia Divină, cu cea a Umanității și cu Energia de Manifestare a Mamei Pământ – aplicate practic în cotidian. Înainte de inițiere sunt programate terapii și cursuri – ‘Introducere în lumea Geometriilor Sacre’, primele 4 module de Geometrie Sacră, 2 module de Astral Travel și altele. Inițierea, terapiile și o parte din cursuri vor fi efectuate de Shani Lehrer – inițiat, vindecător, ghid și profesor MMS. O altă parte din cursuri vor fi susținute de Paul Gabor – Iliescu, inițiat, terapeut și profesor în tradiția Regelui Solomon. Alte terapii și procedurile ‘Life Activation’ vor fi susținute de inițiați ai Modern Mystery School.

 

Majoritatea oamenilor se tot întreabă care este relația dintre Spiritualitate și lumea fizică, cotidiană. Ei bine, cunoașterea și practica din tradiția Regelui Solomon a Modern Mystery School fac exact aceasta: aduc energia înaltă din Astral în planul fizic al manifestării.

În săptămâna 4 – 9 iulie 2022 are loc la București o serie deosebită de evenimente, rară prin natura și profunzimea evenimentelor, prin practicalitatea cunoașterii spirituale și aplicare acesteia în lumea și viața de zi cu zi. Echipa de terapeuți și profesori este excepțională, și include pe Shani Lehrer, experimentată ca și terapeut, ghid și profesor în tradiția Regelui Solomon, Roxana-Ioana Gabor-Iliescu terapeut emoțional, inițiat, vindecător, creatoare a metodei ‘Pasul în Adevăr’ și Paul Gabor-Iliescu, inițiat, terapeut și profesor MMS și fondator al ‘ROnaștere’.

 

Terapii energetice și emoționale vor fi efectuate zilnic, cursuri în fiecare seară iar la weekend, Inițierea.

 

În cele două zile legate de Inițiere se predau foarte multe elemente de cunoaștere inițiatică și se încheie cu o inițiere în sensul școlilor spirituale. O lucrare amplă energetic, cu deblocări, curățări, echilibrări și activări. Puterea lăuntrică și energia proprie vor fi de 10 ori mai mari după inițiere. Cursul se adresează oamenilor – bărbați și femei – care au decis că viața trăită cu ochii închiși, pe pilot automat, nu mai este o opțiune pentru ei și au trebuință de unelte concrete pentru a-și modela viața după înțelegerea și simțirea de acum.

 

Geometria sacră este o serie minunată de învățături și instrumente prezente mereu – în timp și spațiu.

Geometria sacră este limbajul Universului și modelul Divin prin care se manifestă elementele constitutive ale creației. În tradiția Școlii Misterelor, lucrând cu aceste simboluri, deblocați accesul la stări de conștiință sporită și conștientizare spirituală extinsă. Unelte puternice pentru protecția și activarea spațiilor vor fi predate la modulele 1 și 2 ale Geometriei Sacre, inclusiv folosirea rețelelor de cristale (în modulul 2).

 

Astral Travel – primul modul și cel de Advanced Astral Travel – este o tehnică de culegere de informații din Astral pentru manifestarea și folosirea lor, în flux Divin, în plan fizic, în cotidian.

 

Poți simți energia acestor cursuri din interviul Roxanei-Ioana Gabor – Iliescu cu ‘executivul’ de la Modern Mystery School, Dave Lanyon: https://youtu.be/lT1Ab1V5sxo

Aceasta este chemarea pentru tine de a integra toată această cunoaștere, acum disponibilă ție, ba chiar mai mult – aici, în România, la București. Minuni se petrec în această energie!

 

 

Evenimentele săptămânii sunt programate astfel:

4 iulie, luni

18.00 – 19:30, Introducere în lumea Geometriilor Sacre – Shani Lehrer; lb. engleză, cu traducere (opțional) | https://fb.me/e/2rSUNoXdh

 

5 iulie, marți

10.00 – 14.00, Sacred Geometry 4 – Shani Lehrer; lb. engleză, cu traducere (opțional) | https://fb.me/e/1xbfId7jc

17.00 – 20.00, Geometrie Sacră 1 – Paul Gabor – Iliescu; lb. română | https://fb.me/e/1s8NK2lzm

21.00 – 21.45, Shani Lehrer – emisiune TV live la Canal 33 – cu Roxana – Ioana Gabor – Iliescu; lb. engleză, cu traducere | Canal 33 – YouTube

 

6 iulie, miercuri

10.00 – 16.00, Geometrie Sacră 2 – Shani Lehrer; lb. engleză, cu traducere (opțional) | https://fb.me/e/3Cyli4tkd

17.00 – 20.00, Astral Travel 1 – Călătorii Astrale 1 – Paul Gabor – Iliescu; lb. română | https://fb.me/e/2p5vc4yLr

 

7 iulie, joi

10.00 – 16.00, Sacred Geometry 3 – Shani Lehrer, SG3; lb. engleză, cu traducere (opțional) | https://fb.me/e/7oxWBnXP3

16.00 – 20:00, Advanced Astral Travel – Shani Lehrer; lb. engleză, cu traducere (opțional) | https://fb.me/e/56gMtgu0U

 

8 – 9 iulie, vineri și sâmbătă

10.00 – 18.00, Empower Thyself, Inițiere în tradiția Regelui Solomon a Modern Mystery School; lb. engleză, cu traducere (opțional) | https://fb.me/e/5eS4cCtYS

 

9 iulie, sâmbătă – acest cvurs este reprogramast pentru una din săptămânile următoare – vom posta pe site și pe pagina de FB

19:00 – 21:00, 7 Școli ale Misterelor – Paul Gabor – Iliescu; lb. română | https://fb.me/e/2Pekb5YAq

 

Despre Shani Lehrer, inițiat Modern Mystery School, practician Călătoria / The Journey, terapeut, ghid și profesor în tradiția Regelui Solomon veți găsi mai multe aici:

Shani Lehrer | LinkedIn; Shani Lehrer | Facebook

 

 

Formal, organizatori sunt Asociația ‘Călătoria Spre Tine’ și MAI Vision PR și programele MAI Academy și ROnaștere.

Datele noastre de contact sunt:

Roxana – Ioana Gabor – Iliescu: +4.0722-449991; Roxana GABOR-ILIESCU | LinkedIn; Roxana Ioana MAI | Facebook

Paul Gabor – Iliescu: +4.0730-188898; Paul GABOR-ILIESCU | LinkedIn; Paul Gabor-Iliescu | Facebook

Laura Duduc: +4.0736-364212; Laura Duduc | LinkedIn; Laura Mera | Facebook

eMail: calatoria@calatoriaspretine.ro

FB: @calatoriaspretine

Web: www.maivisionpr.ro

%d blogeri au apreciat: