Sari la conținut

Ce este ‘Life Activation’ și ce schimbă în noi


Un pic mai tehnic:
Structura
pregătirea clientului și a terapeutului – ideal cu 1 – 3 zile înaintea procedurii

pregătirea spațiului
– curățare energetică
echilibrare energetică
activare, reading
final + instrucțiuni

 • pregătirea spațiului este o parte importantă, chiar esențială. Pentru cei care primesc această procedură (LA) în propriul spațiu, acasă sau la birou, este, cumva, un bonus. În mod normal o procedură de acest fel este o lucrare distinctă, cu un cost propriu, și mulți aleg să o facă, și rezultatele sunt remarcabile. Excepții de la pregătirea spatiului pot fi în natură sau într- lun loc sfânt.

  Life Activation reprezintă un pas de început, de deschidere, al unei lucrări ample și continue a vieții. LA este un deschizător de drum!

 • SCRISOARE / MESAJ DE PREGĂTIRE PRE- ȘI POST- LIFE ACTIVATION

  Îți amintesc că ‘Life Activation’ este un ceremonial (procedură, ritual, proces) care provine de la regele Solomon, respectiv concepută de elita vindecătorilor pe care i-a reunit cu intenția de a găsi punctele comune și a extrage și asambla în proceduri (ritualuri, procese) elemente cu care toți erau de acord din cunoașterea moștenită și practica proprie, în practici esențiale, cu care să includă părțile esențiale, comun agreate. ‘LA’ este una din acestea. 
  ‘LA’ este un serviciu G2G în lumină, din lumină, ca lumină!
  Enjoy!

  Pregătind ‘Life Activation’ te îndemn să mănânci ușor și să eviți stimulii de tip tutun, cafea, alcool, cola, carne etc. 
  Acești stimulenți ar putea inhiba abilitatea ta de a avea acces plenar la cele ce-ți poate oferi acest ritual / proces de ‘Life Activation’.
  Un somn bun este mereu binevenit!
  De asemena te rog setează o intenție, cea mai arzătoare și profundă din acest moment: ce-ți dorești de la acest proces, ce vrei să obții de la el.

  Îți sugerez ca după sesiune să-ți aloci timp pentru tine, în care să lași procesul să continue și integrarea să aibă loc. 
  Transformările puternice necesită o activitate intensă, pana la nivel celular sau chiar mai profund, așa încât te îndemn să-ți susții corpul răsfățând-te fizic: în primul rând o baie caldă cu sare, poate și cu ulei esențial, supă caldă sau ceai, muzică liniștită, un masaj și un somn bun și suficient, dacă se poate început devreme (maxim ora 23). 
  De asemenea evită stimuli de tip tutun, cafea, alcool, cola, carne etc. Aceștia ar putea diminua procesul de transformare și integrare.
  Observă și bucură-te de procesul care încă se desfășoară, de echilibrarea profundă și de extinderea și amplificarea parametrilor tăi fizici, energetici, emoționali, funcționali și de percepție.
  În cadrul procedurii LA propune, sugerează, și la finele procedurii stabilește, un gest, un ‘ritual‘ care să fie făcut în fiecare dimineață și seară ca o continuare conștientă a ‘Life Activation‘, cu intenția exprimată înainte de ‘Life Activation‘ și cu o a doua intenție care vizează următoarele 12 ore de zi sau de noapte – adică pe ce anume vrei să te concentrezi în acele ore.

  În săptămâna următoare ‘Life Activation‘ evită să iei hotărâri majore sau să faci acțiuni radicale. Doar fii atent, observă și notează ce se petrece în interiorul și în exteriorul tău, precum și idei, gânduri, vise. Provocări pot apărea: oricare are minim trei moduri de abordare / soluții.
  Observă și primește mesajele care vin către tine, și supune-te celor pe care sufletul tău le recunoaște și validează.

 

Pagini: 1 2
%d blogeri au apreciat: