Sari la conținut

Despre Alungarea Spiritelor Nedorite.

„Voi, entități nedorite și nefolositiare nouă, plecați în pustie la cel care v-a făcut și trimis chiar acum!”

În tradițiile tuturor popoarelor există ceremoniale, ritualuri, ‘vrăji’ de dezlegare și alungare a entităților, mai ales cele nevăzute, care există și, poate, unele, se manifestă în locuri, case, situații sau chiar gânduri ale noastre.
Unii dintre noi le simțim, le percepem sau poate chiar le și vedem (fantome, strigoi, stafii etc). Copii, în special, dar nu numai, sunt sensibili și le văd, chiar au conversații cu ele.
Acestea sunt ființe din alte lumi, timpuri, planuri, dimensiuni, elementali ai locului, entități de energii înalte: îngeri, sfinți.
Deseori sunt energofage (unele) și chiar ne pot influența realitatea.
Atunci este cazul să ne despărțim de ele, să le eliberăm din această realitate și din viața noastră. Cele trimise de divinitate în energia și intenția divină vor rămâne sau vor reveni.
Cum le eliberăm, cum le trimitem unde le este locul, departe de realitatea noastră?
Prin intenție. Unde sunt atenția și intenția, acolo merge energia.
Aceste prezențe sunt, în această realitate, ființe eterice, și pot interfera în lunea fizică limitat. Întotdeauna cu acordul nostru. Le permitem, le cerem, apoi, cănd conștientizăm că am primit asistența, ajutorul necesar sau cerut, le mulțumim. Aceasta încheie procesul.
Pentru a opri o interacțiune de acest fel, sau de oricare, primul lucru este să cerem oprirea. ‘Stop!’ ‘Destul!’ ‘Ajunge!’.
Aceasta eate facil, simplu, la îndemână.
Apoi le cerem să plece, dar ATENȚIE la cât de specifică eate cererea: de unde, cine, cum, unde, când.
Pare fantastic, dar le putem cere să plece ‘de unde au venit’, ‘departe de lumea asta, în pustie’, ‘la cel care le-a trimis’. TREBUIE SĂ SPECIFICĂM CÂND: ‘ (CHIAR) ACUM!’.
CUM? Repede, deîndată, definitiv, pentru totdeauna. Unii dintre noi ne mai amintim vorbe ca acestea în vorbele bunicii sau a mai știu eu ce vecin etc.
Nu le putem ucide, așa cum nu putem opri curgerea unui râu. Putem doar să direcționăm.
Aceste entități, fiind de natură eterică, nevăzute ochiului, se pot manifesta folosind câmpuri și substanțe cu densitatea apropiată de structura lor: fum, aburi, stropi, obiecte ușoare în mișcare. De aceea le putem observa în ‘proiectia lor în realitatea fizică’, de cele mai multe ori în fotografii.
Unor entități, în cazuri speciale, li se poate permite o interacțiune mai profundă în planul fizic. „Numai unul a scăpat ca prin minune” din cine știe ce grozăvie, accident etc.
Deci, o metodă de a alunga entitățile nedorite eate de a le adresa, mulțumi, ordona plecarèa ‘de aici’ sau din oricare loc este nevoie, specificând unde să plece și când. Putem și vizualiza acest lucru.

În sate din România există obiceiul de a arde lucruri vechi cu intenția de a alunga duhurile rele, neprielnice și de a primi primăvara, anul roadelor pământului.
Imaginile atașate sunt făcute la un astfel de foc. Vă las pe voi să observați.
Prima și ultuma imagine sunt ale unor entități de vibrație înaltă.

„Voi, entități nedorite și nefolositiare nouă, plecați în pustie la cel care v-a făcut și trimis chiar acum!”

Comments

comments